Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου: Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 ώρα 22:00 / μουσική παράσταση «απʼ την Ήπειρο και εντέχνως» με τον Δημήτρη Υφαντή



O Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου σας προσκαλεί στη μουσική παράσταση «απʼ την Ήπειρο και εντέχνως» με τον Δημήτρη Υφαντή  που διοργανώνεται, την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 ώρα 22:00 στην καφετέρια Γραμματόσημο  στο Δάσος Χαϊδαρίου. (Πλατεία, επί των οδών Ηρών Πολυτεχνείου & Γ. Παπανδρέου)

Ο Δημήτρης Υφαντής γνωστός για την αγάπη του στην Ελλάδα, καταθέτει τη δική του πρόταση σε παλιά και νέα ανέκδοτα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί μέσα από τις παραστάσεις του και μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, το οποίο κυλάει σαν ποτάμι απρόβλεπτο, παιχνιδιάρικο, γεμάτο μύθους και θρύλους που γίνονται πραγματικότητα μέσα από το χορό, το γλέντι και το τραγούδι.
Σε ένα μοναδικό ταξίδι στο χθες και στο σήμερα με πολλές εκπλήξεις και χιουμοριστική διάθεση, για να μας κάνει μύστες της δικής του πραγματικότητας, να τραγουδήσουμε για το φως και για να μας ξανασυστηθεί «απʼ την Ήπειρο και εντέχνως»

Μαζί του οι Ηπειρώτες φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί :
Νίκος Τάσσης στο κλαρίνο και τη φλογέρα

Κώστας Καραπάνος στο βιολί

Σωκράτης Καραβίδας στο πιάνο

Μιχάλης Σκόρδος στα παραδοσιακά κρουστά


Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: