Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τροχαία Εγκλήματα: από τα κεντρικά θέματα στο 17ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ./Τροχαία Εγκλήματα: «Παράπλευρες Απώλειες» της δικτατορίας του αυτοκινήτου Σάββατο 29 Ιουνίου 7μμ./ Παρέμβαση του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ


Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και οι Φίλοι της Φύσης συμμετέχουν στον αγώνα για την Οδική Ασφάλεια, τις ήπιες μετακινήσεις στην πόλη, την ενθάρρυνση της χρήσης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, τα δικαιώματα των πεζών και των ποδηλατών.

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. συμμετείχε και ενθάρρυνε πρωτοβουλίες για τη λειτουργία των επτά σταθμών του ΜΕΤΡΟ που καθυστέρησαν να λειτουργήσουν λόγω της πολιτικής, οικονομικής διαπλοκής  με τη SIEMENS, τη φτηνή μετακίνηση με ΜΜΜ κ.λπ.

Ο σύλλογος με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου διοργανώνει εκδηλώσεις, ποληλατοπορείες, συζητήσεις, εκθέσεις κ.λπ. Έτσι και φέτος, το 2013, προετοιμάζει εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια,  τα Δικαιώματα των  Πεζών και των Ποδηλατών σε συνεργασία με το Σύλλογο SOS Τροχαία Εγκλήματα. (περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση).

Το Σάββατο 29/6 ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρακολουθήσουν τη συζήτηση στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ. Περισσότερα ΕΔΩ. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. θα κάνει παρέμβαση για τα ΜΜΜ, την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων και τους 7 σταθμούς του ΜΕΤΡΟ.





Δεν υπάρχουν σχόλια: