Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ "Αγία Μαρίνα" δεν καθυστερεί μόνο για τεχνικούς λόγους. ΔΕΝ υπάρχει προσωπικό να στηρίξει τη λειτουργία του - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Χάος με το σταθμό "Αγία Μαρίνα" (πρώην Χαϊδάρι) - η καθυστέρηση εκτός των τεχνικών δυσκολιών οφείλεται και στην έλλειψη προσωπικού!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ
«Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. (ΑΜ) ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι κατά τις καθιερωμένες τελικές δοκιμές για την θέση σε λειτουργία του Σταθμού της Αγ. Μαρίνας στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, φάνηκε ότι απαιτούνται επί πλέον αναπροσαρμογές και προσθήκες στο σύστημα σηματοδότησης, για την βέλτιστη συνεργασία των νέων εγκατεστημένων συστημάτων με τα υφιστάμενα, αλλά και για την εξασφάλιση της μελλοντικής επεκτασιμότητας στο υπό κατασκευή έργο προς Πειραιά» 
«Ως εκ τούτου η παράδοση στο επιβατικό κοινό του σταθμού Αγ. Μαρίνα μεταφέρεται χρονικά για περίπου 2 μήνες. Η ΑΜ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα ενημερώσει για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης του νέου σταθμού»

Όπως έχουμε γράψει ο σταθμός αυτός θα εξυπηρετεί 30.000 επιβάτες ημερησίως και ήταν να παραδοθεί το 2009. Η εμπλοκή και οι οικονομικές συναλλαγές με τη SIEMENS καθυστέρησαν την παράδοση επτά σταθμών. Οι έξι σταθμοί τώρα λειτουργούν, τελευταίος  έμεινε της Αγίας Μαρίνας. Γιατί?
Η μία απάντηση είναι η επίσημη της Αττικό Μετρό "απαιτούνται επί πλέον αναπροσαρμογές και προσθήκες" όμως οι πληροφορίες μας που ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι έχουν βάση είναι "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ - ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ -  ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 280 ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ    ΕΧΟΥΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΗΡΜΩΝ".

ΧΑΟΣ... υπάρχει κάποιος αξιοπρεπής και σοβαρός άνθρωπος - ΟΧΙ αχυράνθρωπος - να μας ενημερώσει υπεύθυνα;
Ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα και πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία ο σταθμός Αγία Μαρίνα, μεγάλη η χάρη της....

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σύμφωνα με τη νέα σύμβαση η παράδοση από τη Siemens θα έπρεπε να γίνει το Νοέμβριο του 2013. Θα υπάρξουν ποινικές ρήτρες για την καθυστέρηση?
Αν δεν υπάρξουν ποινικές ρήτρες τότε η ευθύνη θα είναι της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που δεν λειτουργεί το σταθμό λόγω έλλειψης προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: