Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Οι παράνομες,αντιαισθητικές, επικίνδυνες υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες επιστρέφουν !!! Δεν πρέπει να γυρίσουμε πέντε χρόνια πίσω....| Αποκαθήλωση ΤΩΡΑ

[Λ.ΑΘηνών, στα "σίδερα", στη γέφυρα της Κωνσταντινουπόλεως]

[Λ.Κηφισίας]

Μετά από δεκάδες φόνους ανθρώπων οι παράνομες υπαίθριες φόνους ανθρώπων οι παράνομες υπαίθριες διαφημιστικές διαφημιστικές πινακίδες αποσύρθηκαν ή παρέμειναν λευκές για ένα μεγάλο διάστημα. Εδώ και λίγες ημέρες το τηλεοπτικό κανάλι Ε, πραγματοποιεί μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια χρησιμοποιώντας ξανά παρά τους τόσους φόνους και τις τόσες καταδικαστικές αποφάσεις αυτό το παράνομο και φονικό μέσο. Καλούμε τους κοινωνικούς φορείς και τα πολιτικά κόμματα να μη στέλνουν εκπροσώπους στις εκπομπές του Ε και τους τηλεθεατές να το προσπερνούν. Αρκετά με τα βουτηγμένα στο αίμα κέρδη. Μην τους βοηθάς, μη γίνεσαι συνένοχος.

Προφανώς Κυβέρνηση, Δήμοι, Περιφέρειες, Δικαιοσύνη και Αστυνομία δεν έχουν δει τίποτα και δεν έχουν την υποχρέωση να κάνουν τίποτα… 


Με αφορμή το θάνατο του 21χρονου Αποστόλη Μολυβιάτη επάνω σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα (24.08.09), συγγενείς, φίλοι, γονείς θυμάτων και ενεργοί πολίτες διαδήλωσαν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, 2 ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, στη Λεωφόρο Κηφισίας, ακριβώς στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο νεαρός. Μιλούν οι αδελφές του Αποστόλη Μολυβιάτη, Νόρα και Μαρία, ο Μανώλης Σταυρουλάκης, πατέρας του Γιάννη Σταυρουλάκη, που έχασε τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο σε παράνομη διαφημιστική πινακίδα και ο κ. Κώστας Φωτεινάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη β΄Αθηνών.
ΠΗΓΗ: Πανελλήνιος Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα ΕΔΩ

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ. 
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. σε συνεργασία με το Σύλλογο SOSTE διοργανώνουν έκθεση φωτογραφία με θέμα την Οδική Ασφάλεια στο χώρο εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου 18-23 Νοεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ τις παρεμβάσεις του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. για την αποκαθήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: