Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Κυριακή πρωί …πάμε Βουρκάρι! Παρατήρηση πουλιών στο Βουρκάρι. (Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ώρα 10 π.μ) | Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών


Ο Συντονιστικός Φορέας για την προστασία του Βουρκαρίου και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Μεγάρων διοργανώνουν την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγροτόπων, δράση παρατήρησης και ενημέρωσης στο Βουρκάρι με την αρωγή της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας σε όργανα παρατήρησης (τηλεσκόπιο και κυάλια).
Σας προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να απολαύσετε ένα κυριακάτικο πρωϊνό στο Βουρκάρι, παρατηρώντας μαζί μας τα υπέροχα πτηνά που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο στον υγροβιότοπο των Μεγάρων.
----------------------
ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.: Φέτος  την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων "μετακομίζουμε" από τη Λίμνη Κουμουνδούρου και πάμε Βουρκάρι Μεγάρων. Ωστόσο τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου θα πάμε στη Λίμνη Κουμουνδούρου στις 10:00 [περισσότερες πληροφορίες σε επόμενη ανάρτηση].
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. ως μέλος των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece  παρακολουθεί, συμμετέχει και ενισχύει τις προσπάθειες για την προστασία της Φύσης και τους ανθρωπογενούς Περιβάλλοντος. 

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση των ΦτΦ/NFGR για την Παγκόσμια Ημέρα των Υγροτόπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: