Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Πρώτη παράταση έξι μηνών η επέκταση του ΜΕΤΡΟ από Αγία Μαρίνα προς Πειραιά | Χρήστος Τσίτουρας "η επέκταση προς Πειραιά προχωρά απρόσκοπτα και με γρήγορους ρυθμούς..." (16/6/2014)

΄

Αντί για το τέλος του 2017 η επέκταση της γραμμής από Αγία Μαρίνα προς Πειραιά θα παραδοθεί με τις καλύτερες προϋποθέσεις το καλοκαίρι του 2018.
Το έργο έλαβε παράταση έξι μηνών, ένα μήνα μετά την επίσκεψη στο έργο του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της "Αττικό ΜΕΤΡΟ" κ.Χρήστου Τσίτουρα, ο οποίος δήλωσε παρουσία του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρα κ.Καπλάνη ότι: 
«Η κατασκευή της Επέκτασης προς Πειραιά προχωρά απρόσκοπτα και ήδη ο μετροπόντικας έφτασε στον Σταθμό Αγ. Βαρβάρα. Το έργο που κατασκευάζεται είναι μία σημαντική επένδυση ύψους 660.000.000 ευρώ, σε περιοχές του Δήμου Πειραιά και των ευρύτερων Δήμων, που σήμερα έχουν έντονα προβλήματα κυκλοφορίας και χαμηλό επίπεδο εξυπηρέτησης από ΜΜΜ. Το σημαντικότερο συγκοινωνιακό και περιβαλλοντικό έργο της Αθήνας προχωρά με γρήγορους ρυθμούς συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας». (16/6/2014)

Τι μεσολάβησε στο διάστημα του ενός μηνός από την επίσκεψη του κ.Τσίπουρα που δηλωσε ότι το έργο "προχωρά απρόσκοπτα" και με "γρήγορους ρυθμούς;

Όσο και να θέλουμε να δείξουμε κατανόηση για την πρώτη παράταση, δεν θα ξεχάσουμε τη δίχρονη καθυστέρηση της λειτουργίας του σταθμού Αγίας Μαρίας κατά δύο χρόνια. Τότε είχαν επικαλεστεί το σκάνδαλο με τη SIEMENS, τώρα τι να συμβαίνει άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: