Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ, 19:30 ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ | Συζήτηση με το Νίκο Γιαννόπουλο | Μουσική με τους Δημήτρη Λάμπο, Νίκο Χαλβατζή, Νικόλα Γκόκο


ΙΣΤΟΣ Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Αλληλεγγύης 

Παρασκευή 20 Μαρτίου, 19:30
Αντιρατσιστική εκδήλωση στον ΙΣΤΟ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στο ρατσισμό (21/3/2014) διοργανώνουμε αντιρατσιστική εκδήλωση με συζήτηση και μουσική στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Αλληλεγγύης ΙΣΤΟΣ .

Ιδιαίτερα στις μέρες μας που το φασιστικό/ ρατσιστικό «αυγό του φιδιού» έχει επωαστεί σε συνθήκες άκρατου νεοφιλελευθερισμού, ανεργίας, φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού στη χώρα μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, οι πολίτες και τα κινήματα, οι Ελεύθεροι Κοινωνικοί Χώροι και κάθε μορφή κοινωνικής αντίστασης αντιστεκόμαστε στο ρατσισμό, το φασισμό και το ναζισμό. Αναπτύσσουμε σχέσεις συνεργασίας, αλληλεγγύης και αντιρατσιστικής δράσης.

Μπροστά στη δίκη της Εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής,  η Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στο ρατσισμό ας αποτελέσει μια ακόμα ευκαιρία να συντονίσουμε τους αγώνες μας, να τραγουδήσουμε και να κάνουμε πράξη τους στίχους του Φώντα Λάδη «Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον/ Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον».

Στην αντιρατσιστική εκδήλωση στον ΙΣΤΟ θα μιλήσουμε για τον ρατσισμό, το φασισμό με το Νίκο Γιαννόπουλο (Δίκτυο για τα Πολιτικά και τα Κοινωνικά Δικαιώματα) και θα τραγουδήσουμε μαζί τους τραγουδοποιούς/ συνθέτες Δημήτρη Λάμπο, Νίκο Χαλβατζή, Νικόλα Γκόκο.

ΙΣΤΟΣ Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Αλληλεγγύης –
Κουμουνδούρου 5 & Νικομηδείας (γωνία) Χαϊδάρι κτήριο Iιστορικού Παλαιού Δημαρχείου


Δεν υπάρχουν σχόλια: