Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

7ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου | Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων για τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Σαντοριναίου

[Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου στο οποίο ο δάσκαλος Κώστας Σαντοριναίος μοίραζε γνώσεις, φροντίδα και χαμόγελα στους συναδέλφους του, στους γονείς και στα παιδιά. Ο Κώστας και η σύζυγός του Νίκη Κακιοπούλου συμμετείχαν στη ζωή του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Για το σύλλογο ο χαμός του Κώστα είναι μια μεγάλη απώλεια.]
----------

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για τον απροσδόκητο και πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας συναδέλφου, δασκάλου Κώστα Σαντοριναίου.

Ένας άνθρωπος ακέραιος, με ήθος, καλοσυνάτος, πάντα χαμογελαστός, με μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ, με απίστευτη καλλιέργεια και ευρυμάθεια, με μια μοναδική ικανότητα «ανάγνωσης» των πολιτικών και εκπαιδευτικών πραγμάτων, με μια ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά, πάντα με έγνοια για τους συναδέλφους και για τα παιδιά. Ένας εξαίρετος δάσκαλος, που οι μαθητές του τον λάτρευαν και οι συνάδελφοί του εκτιμούσαν απεριόριστα. Με τη δουλειά του, τη στάση του και τη συνδικαλιστική του δράση συνέβαλε σημαντικά στον αγώνα για ένα καλύτερο σχολείο και για την αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, εκτιμώντας το ήθος και την προσφορά του Κώστα Σαντοριναίου στην εκπαίδευση γενικότερα και στο σχολείο μας ειδικότερα, αποφασίζει ομόφωνα:

  1. Να παραστεί ο Σύλλογος Διδασκόντων στην κηδεία του.
  2. Να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να στηρίξει με κάθε τρόπο την οικογένεια του συναδέλφου.
  3. Να ονομάσει την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου σε «αίθουσα Κωνσταντίνου Σαντοριναίου».
  4. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση του Γηροκομείου «Άγιος Παντελεήμων» Κερατσινίου.
  5. Να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: