Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Δήμος Χαΐδαρίου: Ενημέρωση από την Υπηρεσία Καθαριότητας




Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χαϊδαρίου, στα πλαίσια της τακτικής επικοινωνίας με τους κατοίκους της πόλης μας, θέλει να ενημερώσει ότι η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών από τους «μπλε» κάδους πραγματοποιείται από τα ίδια φορτηγά που γίνεται και η αποκομιδή των σκουπιδιών λόγο έλλειψης μηχανημάτων. Βεβαίως, δεν γίνεται ταυτόχρονα αλλά σε επόμενη βάρδια αφού πρώτα πλυθούν τα φορτηγά του Δήμου και ξεκινήσουν νέο δρομολόγιο. 

Για να βελτιωθεί η καθαριότητα της πόλης και η ποιότητα ζωής όλων μας, χρειάζεται και η δική σας βοήθεια. Για να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, πρέπει από τη μεριά των πολιτών να μην πετιούνται σκουπίδια στους «μπλε» κάδους αλλά μόνο τα υλικά που μπορούν να ανακυκλωθούν (πλαστικό, χαρτί, γυαλί). Επίσης, δεν πρέπει να πετιούνται σκουπίδια εκτός κάδων, ούτε να αφήνονται μπάζα σε αυτούς αφού η καθαριότητα δεν έχει τη δυνατότητα απομάκρυνσής τους. 

Ακόμα, για κλαδιά δέντρων και ογκωδών αντικειμένων μπορείτε να καλείται στα εξής τηλέφωνα 2105818860 και 2105811624 για να γίνει η αποκομιδή.

Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη διεθνής μειοδοτικός διαγωνισμός για την αγορά νέων τεχνικών μέσων που θα συμπληρώσουν τα μηχανήματα της Υπηρεσίας Καθαριότητας αναβαθμίζοντας τις δυνατότητες της Υπηρεσίας και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής σε όλη την πόλη.


ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ!
Ευχαριστούμε πολύ
Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Χαϊδαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: