Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Χαϊδαρίου: Συνέντευξη Τύπου για την ανάδειξη του Προσφυγικού ζητήματος, αλληλεγγύης, ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία | Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στις 12 μ.μ. στο Δημαρχείο και στη συνέχεια στο Κέντρο Προσφύγων στο Σκαραμαγκά

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.),την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), την Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης Ελλάδος (Ε.Ο.ΠΕ.), τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.), το Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών & Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), διοργανώνουν κοινή συνέντευξη τύπου για την ανάδειξη του Προσφυγικού ζητήματος και την προώθηση της έμπρακτης αλληλεγγύης, ενάντια στο ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στις 12 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη & Επαύλεως).
Μετά τη Συνέντευξη Τύπου «Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σκαραμαγκά προκειμένου να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στα παιδιά αυτών των οικογενειών».
 Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου Χαϊδαρίου και ΕΔΩ το ραδιοφωνικό μήνυμα της ΕΡΤ.
-----------
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ θα πάρουν μέρος στη Συνέντευξη Τύπου και καλούν τα μέλη και τους φίλους τους να συμμετέχουν στη Συνέντευξη Τύπου καθώς και στη συνέχεια στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στο Σκαραμαγκά.
Διαβάστε ΕΔΩ την προηγούμενη ανάρτηση με θέμα "14/2/2017 έως τις 19/2/2017 | ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: