Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Αποτελέσματα 3ου Μαθητικού διαγωνισμού ποίησης και διηγήματος για το σχολ. έτος 2016- 2017

Αποτελέσματα 3ου Μαθητικού διαγωνισμού ποίησης και διηγήματος για το σχολ. έτος 2016- 2017 που διοργάνωσαν η ΓΔΔΕ Αθήνας και ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 3ου διαγωνισμού.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αυτή την προσπάθειά μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ την κριτική επιτροπή και το Γραφείο Πολιτιστικών θεμάτων της Γ.Δ.Δ.Ε που για τρίτη χρονιά στήριξαν αυτή τη δράση.

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου θα οργανωθεί εκδήλωση απονομής επαίνων σε όλους τους συμμετέχοντες και βραβείων στα καλύτερα έργα.

ΕΔΩ θα βρείτε το έγγραφο με τα βραβευθέντα έργα.

Ολοκληρώθηκαν τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής για τους μαθητές της Γ΄Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπ/σης που συμμετείχαν στο 2ο διαγωνισμό ποίησης και διηγήματος.Τα σεμινάρια ήταν χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες περισσότερα.....

Η Γ΄Διεύθυνση Β/θμιας Εκπ/σης Αθήνας δια του Γραφείου Πολιτιστικών Θεμάτων, σε συνεργασία με τον Οικολογικό Πολιτιστικό Σύλλογο Χαϊδαρίου «ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ»προκηρύσσουν τον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος για το σχολ. έτος 2016- 2017.Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές ΟΛΩΝ των τάξεων των ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ, ΓΕ.Λ και ΕΠΑ.Λ. της Γ΄Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπ/σης Αθήνας και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική.Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο είδη του λόγου: Ποίημα και Διήγημα, με θέμα................


ΕΔΩ όλο το έγγραφο

Δεν υπάρχουν σχόλια: