Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2008

"Πυρηνική Ενέργεια; - ; ΟΧΙ ευχαριστώ"

Καλήμερα,

Επειδή οι απειλές ενάντια στην ανθρωπότητα συνεχίζονται...
Επειδή η κερδοφορία των επιχειρήσεων δυστυχώς είναι "αγία" για τις κυβερνήσεις...
Επειδή η αύξηση του πετρελαίου και των παραγώγων του, καθώς και οι ρύποι που προκύπτουν απ΄ αυτά...
Επειδή ως ΥΠΕΡκαταναλωτές ενέργειας συμβάλουμε στην στο φαινόμενο του θερμοκηπίου...
Επειδή τα μικροσυμφέροντα και οι τοπικισμοί αρνούνται να υιοθετήσουν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΕΠ) -την ευθύνη των οποίων θα πρέπει να αναλάβει η κρατική ΔΕΗ και όχι οι μεγαλοεργολάβοι που βλέπουν τις ΑΕΠ αποκλειστικά σαν κερδοφόρες επιχειρήσεις...
Επειδή γενικά υπάρχει ένα "μπάχαλο" - κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν, δεν υπάρχει αξιοπιστία κτλ...

...υπάρχει μια αυξανόμενη κατηγορία ανθρώπων, η οποία επηρεαζόμενη από το λομπυ των παραγωγών πυρηνικής ενέργειας, διολισθαίνει στις εύκολες αλλά επικινδυνότερες λύσεις υιοθετώντας την πυρηνική ενέργεια.

Το γεγονός ότι οι γείτονες μας εξαγγέλουν την κατασκευή εργοστασίων πυρηνικής ενέργειας κάνει πολλούς συμπατριώτες μας να λένε "αφού κατασκευάζουν οι Τούρκοι, Βούλγαροι κτλ. γιατί να μη κατασκευάσουμε και εμείς εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας".

Είναι η ώρα να γυρίσουμε στα παλιά.... Το αντιπυρηνικό κίνημα καλείται να αφυπνιστεί, να συντονίσει τους αγώνες του, να εμπλουτίσει τα επιχειρήματά του, να απευθυνθεί στους νέους και να ΞΑΝΑπει ένα μεγάλο "ΌΧΙ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

Κλικάρετε στον τίτλο για να επισκεφτείτε το site του Αντιπυρηνικού Παρατηρητηρίου Μεσογείου και επιλέξτε το blog (στο κάτω μέρος της σελίδας που διαβάζετε τώρα) του Σακιώτη Γιάννη για να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου (14/1/2008) του Παρατηρητήριου.
ΚΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια: