Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008

"Τσιμέντο να γίνει" - Καίγεται ο Υμηττός, και όταν δεν καίγεται βιάζεται....


O Υμηττός φλέγεται - φωτογραφία από το Περιστέρι...

Φωτογραφία από την Αγία Παρασκευή. Τώρα!!!


Στην περιοχή των Γλυκών Νερών η πυρκαγιά ξεκίνησε στι 01:00 την Τετάρτη 25 Ιουνίου. Από την Γλυφάδα, που εργάζομαι, βλέπω τη κάπνα να ανεβαίνει στην κορυφογραμμή.
ΝΤΡΟΠΗ...................
Η φωτιά έχει φτάσει μέχρι το νεκροταφείο του Χολαργού.
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και στο κυκλοφοριακό...
Συνιστάται η αποφυγή του ασανσέρ...

Τελικά 1.500 στρέμματα κάηκαν στο βουνό... ΥΒΡΙΣ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Den kserw an einai tyxaio, i telika ola leitoyrgoun me ena diavoliko programma, alla persi idia mera akrivws kaigotan i Parnitha.
Oloi kseroume ti dn egine me tin Parnitha kai ti dn tha ginei kai me ton Ymitto. Ta alla sxolia einai peritta......

ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ είπε...

Ναι... δεν υπάρχουν σχόλια...
Θλίψη αλλά και πείσμα.... "Να σώσουμε οτιδήποτε δεν σώζεται"

Anastasios είπε...

Ο ηθικός αυτουργός είναι οι κυβερνήσεις με τους δασοκτόνους νόμους. Οι πολιτικοί είναι οι πρώτοι καταπατητές και στη συνέχεια ακολουθούν και οι άλλοι. Τα δάση θα καίγονται όσο δεν υπάρχει πολιτική βούληση για να αλλάξει η κατάσταση.

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
- Για την Ευρώπη,
- Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
- Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
- Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
- Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
- Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!