Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Eco και Alter NEWS - προτάσεις από τον OIKO.ΠΟΛΙ.Σ.

O διαχειριστής του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. πάει διακοπές…. Θα είναι εδώ 20 Ιουλίου όταν οι περισσότεροι δεν θα έχουν φύγει ακόμα. Επειδή η «φύση απεχθάνεται τα κενά» σκέφτηκα να σας προτείνω να δείτε ορισμένες ταινίες, blogs και sites αν πείτε «θα κάτσω σπίτι»,

Πληκτρολογείστε λοιπόν:
http://www.hellas-movies.com/tainies/attila74.html Αττίλας, Ένα ντοκιμαντέρ του Μιχάλη Κακογιάννη για τον Αττίλα του ΄74 και τη Κύπρο.
http://www.hellas-movies.com/tainies/eudokia.html Η ταινία Ευδοκία του Αλέξη Δαμιανού στην οποία μπορείτε να δείτε σκηνές από Πέραμα – Χαϊδάρι (Στρατόπεδο – Ποικίλον Όρος ) Πάρνηθα και να ακούσετε το γνωστό ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας του Μάνου Λοΐζου.
http://www.hellas-movies.com/tainies/hearinhsinaksistwnagrofylakwn.html Η γνωστή εαρινή σύναξις των αγροφυλάκων στη Χίο. Μύθος και πραγματικότητα «παντρεύονται» όμορφα και απλά.
http://www.athinorama.gr/cinema/data/movies/default.aspx?id=8592 στους θερινούς κινηματογράφους."Λεμονιές" Ισραηλινογερμανική ταινία σε σκηνοθεσία Εράν Ρικλίς, με τους: Χιαμ Αμπάς, Αλί Σουλιμάν, Ρόνα Λιπάζ-Μάικλ Η χήρα Σάλμα ζει μόνη της στη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης. Όταν ο υπουργός 'Αμυνας μετακομίζει δίπλα της, στα σύνορα μεταξύ Ισραήλ και κατεχόμενων εδαφών, αποφασίζει να καταστρέψει το μεγάλο κήπο με τις λεμονιές της θεωρώντας ότι μπορούν να καμουφλάρουν επιθέσεις τρομοκρατών. Και η Σάλμα μηνύει τον υπουργό...
http://www.ecocrete.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4786&Itemid=0 Θερινό Οικολογικό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Κέα, 7 - 25 Ιουλίου 2008 για το "ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"
http://www.petroupoli-tk.gr Τα Νέα της Πετρούπολης, Ποικίλο – Φρένο στους Σφετεριστές - Ποικίλο κ.ά,
http://symparataxi.blogspot.com Συμπαράταξη για τον Κορινθιακό.

Θα επανέλθουμε ανανεωμένοι και με παρεμβάσεις για την «φέρουσα ικανότητα της πόλης» στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε αυτά που οχλούν και είναι μαγνήτες των Ι.Χ. αυτοκινήτων. Δεν ξεχάσαμε τον «γαμάω το Δήμο» ο οποίος θα ενταχθεί στη «φέρουσα ικανότητα της πόλης» ή στη βιωσιμότητα… Δεν αντέχει πλέον άλλα «μαγαζιά» το Χαϊδάρι αδέλφια.

4 σχόλια:

Anastasios είπε...

Tην ταινία "ΟΙ ΒΟΣΚΟΙ" του Νίκου Παπατάκη που μπορώ να τη βρω?

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω πως έπιασε και τα δικά σας οπίσθια Ο ΓΑΜΑΩ
Εγώ θα περιμένω το ρεπορτάζ.

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Τάσο δεν γνωρίζω αλλά μπορώ να μάθω όταν γυρίσω.

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Αγαπητέ Εωσφόρε...
Αυτές οι εκφράσεις είναι απαράδεκτες...
Οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί δεν ταιριάζουν στο επίπεδό μου...

Ο καθένας μας έχει μια πορεία... Εγώ την έχω πληρώσει με χρόνο, χρήμα, εντάσεις, θυσιάζοντας καριέρα κτλ. κάποιοι άλλοι και με τη ζωή τους. Έτσι λοιπόν δεν θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι "δεν είμαι ελέφαντας" γιατί ήδη η πορεία μου σηματοδοτεί κάτι...
Θα σε παρακαλέσω όμως αν θέλεις να μιλάμε και να ανταλάσσουμε απόψεις να μη χρησιμοποιείς εκφράσεις που δεν τιμούν το διάλογο και τον πολιτισμό. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα αναρτώ στο blog τις βωμολοχίες που χρησιμοποιείς.
Παρεπιπτόντως θα σε παρακαλέσω να απευθύνεσαι στον ενικό, δηλαδή Κώστας Φωτεινάκης, γιατί ο διαχειριστής της λίστας είμαι εγώ και σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη των μελών και φίλων του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.
Κ.Φωτ.