Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας με τους ACTIVE MEMPER - Σάββατο 23/8/08

Μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας (DJ set πάρτυ με τους ACTIVE MEMBER) θα γίνει το Σάββατο 23 Aυγούστου στον Όρμο Nούσας (Bαθύ), με προσυγκέντρωση στην πλατεία Θίσβης στις 18.00.
H κινητοποίηση γίνεται ενάντια στην κατασκευή εργοστασίου ηλεκτροπαραγωγής στη Bιομηχανική Περιοχή Θίσβης, τη λειτουργία του παράνομου λιμανιού στο Bαθύ από τις εταιρείες Σωληνουργεία Kορίνθου, Eλβάλ και Xαλκόρ, τις παράνομες περιφράξεις του δημόσιου χώρου της παρακείμενης παραλίας, την αυθαίρετη επιβολή ωραρίου διέλευσης των κατοίκων και τη μετατροπή της περιοχής σε βιομηχανική χαβούζα.H εκδήλωση διοργανώνεται από την Eπιτροπή Aγώνα Θίσβης και τη Συμπαράταξη Bοιωτών για το Περιβάλλον.
Κλικάρετε στον τίτλο για περισσότερες πληροφορίες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μια από τις πιο πολυδιαφημισμένες ΜΚΟ ιδρύθηκε και καθοδηγείται από το σύζυγο της βασίλισσας της Αγγλίας, ο οποίος έχει δηλώσει το εξής:If I were reincarnated I would wish to be returned to earth as a killer virus to lower human population levels.
- Prince Phillip, Duke of Edinburgh, patron of the World Wildlife Fund WWF

Αν μπορούσα να μετενσαρκωθώ, θα ήθελα να επιστρέψω στη Γη ως φονικός ιός για να μειώσω τον ανθρώπινο πληθυσμό. (εννοεί βίαια, όπως η μοναρχία του έκανε τις μεγαλύτερες γενοκτονίες στην ιστορία της ανθρωπότητας...)
Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου, ιδρυτής του WWF
Σύμφωνα με τον διευθυντή του τοπικού γραφείου της Greenpeace Ν. Χαραλαμπίδη, "μπορούμε να δούμε λύσεις με ψηλά κτίρια, αντικαθιστώντας πολλά παλιά που καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση".
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=81812&ct=1 16-8-08 ΝΕΑ