Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

Τελικά τώρα ξύπνησαν όλοι με το ντόπινγκ?

Υποκρισία...

................ Το 2004 ΜΜΕ, πολιτική ηγεσία, αθλητικές ομοσπονδίες κ.ά., "ντόπαραν" με τις θέσεις και τις παρεμβάσεις τους την ελληνική κοινωνία ότι "οι έλληνες έχουν στα κυτταρά τους την ικανόνητα να νικούν".
"Τότε όλες οι εφημερίδες είχαν μετατραπεί σε αθλητικές - όλα τα πρωτοσέλιδα υμνούσαν τους έλληνες ολυμπικονίκες και την ελληνική ψυχή..."
Χρήματα - Θέσεις - Εξουσία - Προβολή - Αξιώματα - Προνόμοια είναι το "κέρδος" από το ντόπινγκ.

Κλικάρετε δεξιά για τους Ο.Α. αν θέλετε να διαβάσετε μια μειοψηφική άποψη...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ < ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ >


Αγαπητοί Συνάνθρωποι , Συνδημότες και Συνδημότισσες

Στην ΕΛΛΑΔΑ μας σήμερα πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί, για να γίνει ακόμη καλλίτερη και να μπορέσουν οι νεότεροι να ζήσουν πιο ανθρώπινα ΟΙ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΠΙΝΓΚ!!! Κ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ οι ΑΠΟΜΑΧΟΙ της ΖΩΗΣ και οι ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ να ζήσουν τα υπόλοιπα χρόνια τους με αξιοπρέπεια. Όμως καίριο σκοπό έχουμε πάνω απ’ όλα την ανάδειξη των αξιών που είχαμε την τύχη να βιώσουμε, αλλά και την αφύπνιση όλων μας από το λήθαργο για ν’ αρχίσουμε να νοιαζόμαστε ΚΑΙ για το διπλανό μας.

Τότε το χρήμα ΔΕΝ είχε αγγίξει τις ψυχές των ανθρώπων. Κακία, μίσος, υποκρισία, ζήλια, αχαριστία, άγνωστα πράγματα τότε για όλους μας. (Βέβαια υπήρχαν και οι εξαιρέσεις) Αλλά αυτό που γίνεται σήμερα να συνθλίβεται ο συνάνθρωπος και όλα να ξεπουλιούνται στο βωμό του χρήματος, ήταν αδιανόητο για μας τότε να το σκεφτούμε.

Γι’ αυτό φίλοι και φίλες, σε αυτό το γράφημα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ πρέπει να ασχοληθώ με τις κοινωνικές ομάδες και εκείνους τους συνανθρώπους μας, πού εμείς τους θυμόμαστε δυστυχώς ΜΟΝΟ τις Άγιες Μέρες. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ που ενδιαφέρονται όλο το χρόνο για τους ( ΑΟΡΑΤΟΥΣ αυτούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ) κατ’ άλλους. Σε όλους αρέσει το πράσινο τ΄όμορφο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝΔΡΑΚΙΑ, οι πλατείες, η καθαριότητα, το άνετο παρκάρισμα και τόσα αλλά πού κάνουν πιο ανθρώπινη τη ΖΩΗ μας. Όλα όμως ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ αν μόνο για μας νοιαζόμαστε και καθόλου για τον άνθρωπο της άλλης πόρτας που μπορεί να χρειάζεται ένα χαμόγελό μας και μόνο.

Δεν θα είχα λόγο να ζητήσω την προσοχή σας σ ΄αυτά που θα πω αν η πολιτεία έκανε το χρέος της όπως όλες οι χώρες πού έχουν επίκεντρο τον συνάνθρωπο. Χρειάζονται μεγάλες τομές για να ζουν με αξιοπρέπεια, όλες οι κοινωνικές ομάδες μα και οι δικοί τους που τραβούν μεγάλο σταυρό στο δικό τους Γολγοθά .

Το μόνο λόγο που προσωπικά εντοπίζω σαν δικαιολογητικό αυτής της ακατανόητης άρνησης να φτιαχτούν για τους ΓΕΡΟΝΤΕΣ , ΤΙΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ αλλά και τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΚΕΝΤΡA ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ (ΠΡΑΣΙΝΟI ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟI ΞΕΝΩΝEΣ ) (που με την καρδιά μου σας το λέω ΔΕΝ ΕΝΟΧΛOYN ΚΑΝΕΝΑ μα αντίθετα ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ μπορεί να γίνει πραγματικότητα) είναι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ με παραμέτρους τον εφησυχασμό, την άποψη “όχι στην δική μου πόρτα” και τον ατομικισμό απάνθρωπων, ιδιοτελών “κυρίων” που νομίζουν ότι θα σώσουν την ΕΛΛΑΔΑ μας από τα “αποβράσματα” και από τους “λεπρούς”. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ . Σας γνωρίζουμε καλά πόσοι και ποιοι είστε. Όμως ένα να θυμάστε, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες εσείς που δήθεν ενοχλήστε και σαν οι καινούργιοι σταυρωτές ωρύεστε να μη γίνουν ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ξενώνες μπορείτε να μού πείτε, με το χέρι στην καρδιά, ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ; ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ; και όχι τόσα χρόνια που επιτρέψατε τα μεγαθήρια να σας “κλείσουν” τον ΗΛΙΟ. ΠΕITE μου μια προσφορά σας, μόνο μια, απέναντι στους συνανθρώπους μας. Μήπως θέλετε να φτιάξουμε έναν καινούργιο ΚΑΙΑΔΑ και να τους ρίξουμε όλους μέσα;
ΕΚΕΙΝΟΥΣ που δεν έχουν τις δικές σας ΑΝΕΣΕΙΣ και τα ΡΕΤΙΡΕ, τις ΒΙΛΕΣ και τα ΚΟΤΕΡΑ, τις πολυτελείς ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ, TΙΣ ΜΙΖΕΣ, ΤΑ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ, τα σπίτια στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ και τα ΧΡΗΜΑΤΑ στην ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ Η ΜΑΥΡΑ για τις σπουδές των παιδιών τους και για τα ΓΕΡΑΜΑΤΑ τους ;

Mήπως Γνωρίζετε ότι υπάρχουν ανάπηροι που πληρώνουν 500 ευρώ το μήνα ηλεκτρικό ρεύμα διότι η ζωή τους εξαρτάται από την συνεχή λειτουργία των κλιματιστικών του σπιτιού τους ;

Μήπως Γνωρίζετε ότι το βιοτικό επίπεδο των αναπήρων με την πετρελαϊκή κρίση της σήμερον έχει φθάσει σε εξευτελιστικά χαμηλά επίπεδα, όπως και όλων των κοινωνικών, ευπαθών ομάδων και των οικονομικά αδύναμων συνανθρώπων μας ;

Μήπως Γνωρίζετε ότι η αύξηση της τιμής του πετρελαίου(ΜΑΪΜΟΥ) και η πληθωριστικά μειούμενη χορηγία, ΑμεΑ και απόρων καθήλωσε εκατοντάδες συνανθρώπους μας, με ψυχολογικές και κοινωνικές συνέπειες ;

Γνωρίζετε ότι το 90% των ΑμεΑ, Ευπαθών Ομάδων και οικονομικά Αδύναμων συνανθρώπων μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ πέραν του πενιχρού επιδόματος ή τη σύνταξη πείνας ;

Επιτρέπεται να μην υπάρχει σε κάθε δήμο, Πράσινος Ξενώνας αυτόνομος ΑμεΑ, ευπαθών ομάδων και τρίτης ηλικίας Πράσινο Κέντρο σίτισης και ένδυσης και για όλες τις κοινωνικά αδύναμες και ευπαθείς ομάδες. Πράσινο, οικολογικό Κέντρο Κοινωνικής Απασχόλησης, Μέριμνας, αποκατάστασης και επαγγελματικής κατάρτισης, ΑμεΑ και Ευπαθών Κοινωνικά Ομάδων ; Για όλα αυτά τα πιο πάνω και όχι μόνο παλεύουμε και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γιατί έχουμε ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ πάνω απ’ όλα τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ !

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ! ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ, ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ(ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ) ΣΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ).

Τότε θα μπορούμε να λέμε και να κοιτάζουμε στα μάτια τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας ότι Η ΠΑΤΡΙΔΑ μας αρχίζει να γίνετε πια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Μια πολιτεία που θ’ αγκαλιάζει όλα της τα ΠΑΙΔΙΑ, ΙΣΟΤΙΜΑ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Ήμασταν, Είμαστε και θα Είμαστε, πάντα μπροστάρηδες και κοντά στο καλό. Γιατί ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ !!! ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΣΤΑΛΕΞΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ.

ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2012 !!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΕΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ Κ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
Συνταξ: Μηχανικός, Εργαστηριακός Εκπαιδευτικός - Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
Μέλος της Παναττικής-Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
Μέλος και Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με κινητικά και άλλα προβλήματα.
Ιδρυτής και συντονιστής Κέντρων Απασχόλησης και μέριμνας, ΑμεΑΙ, στην Ελλάδα.
Ιδρυτής και Υπεύθυνος της Ελληνικής Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας Ανιδιοτελούς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για τις Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.
Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άνω Γαλατσίου (Καραγιαννέικα).
http://users.otenet.gr/~fracisko/
www.pasipka.gr/
www.e-galatsi.gr/
http://www.dsi.gr/antennas/panattikh.htm
http://7frag.spaces.live.com/Blog/
http://frang-koynanis.blogspot.com/
http://press-gr.blogspot.com/
http://www.google.gr/ =Γράφεις, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΟΥΝΑΝΗΣ Η ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
http://ano-galatsi.blogspot.com/
http://www.ecogreens.gr/
http://www.ergopoliton.gr/
http://www.politikokafeneio.com/neohttp://blogs.sync.gr/searchposts/
http://www.eurocharity.org/
http://www.katagelies.gr/katagelies/index.php


SOS ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ: 6977.650564. 210.2923785