Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Νέo έγκλημα στο Χαϊδάρι


Νεκρός βρέθηκε την Τρίτη το πρωί στο αυτοκίνητό του γνωστός Χαϊδαριώτης...
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας και που κατά πάσα πιθανότητα συνδέεται με την έκρηξη στη Λ.Αθηνών τον Ιούλιο.

Οι άνθρωποι της νύχτας προφανώς και συνδέονται και με τα "μαγαζιά της νύχτας".

Στο ενημερωτικό δελτίο του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. στο οποίο καταγράφουμε τη δράση μας, τα προβλήματα στην πόλη και το πρόγραμμα του συλλόγου, μεταξύ των άλλων αναφέρουμε:

"Σε καθαρά τοπικό επίπεδο... η αύξηση της λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες, καντίνες, ταβέρνες κ.λπ.) που λειτουργούν ως μαγνήτες των Ι.Χ. καθώς και η ίδρυση νέων καταστημάτων τραπεζών στους οδικούς άξονες προκαλούν κυκλοφοριακό χάος, καθυστερήσεις στη μετακίνηση, μεγάλη δυσκολία στην κυκλοφορία των πεζών και ποδηλατών, οπτική και ηχητική ρύπανση. Η φέρουσα ικανότητα της πόλης δεν αντέχει άλλες καφετέριες κ.λπ. Τα καταστήματα υγειονομικού ελέγχους πολλές φορές λειτουργούν και ως «μαγνήτες» εγκληματικής παραβατικότητας."

Εγκληματικότητα, νύχτα και προστασία συνδέονται... "ένα και ένα κάνουν δυο/ δεν θέλει και πολύ μυαλό" που έλεγε και ο Γιάννης Νεγρέπόντης, δεν θέλει και μυαλό Αϊνστάιν για να γίνει αντιληπτό αυτό.
Ακούει κανείς ?
- Μπαααααααααα

Δεν υπάρχουν σχόλια: