Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. θα είναι στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.


54 Κινήσεις Πολιτών για την Πόλη και το Περιβάλλον, 36 Αυτοδιοικητικά Σχήματα, 14 Συνδικαλιστικοί και Επιστημονικοί Φορείς, 10 Οικολογικές και Κοινωνικές Οργανώσεις, σας καλούν σε κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα την Κλιματική Αλλαγή και τη διοργάνωση Κοινού Συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα στις 6/12 , Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κλιματικής Αλλαγής.
Μεταξύ εκείνων που δήλωσαν συμμετοχή είναι: ΕΚΑ, ΟΤΟΕ, ΟΛΜΕ, Παναττικό Δίκτυο Κινημάτων Πόλης και Ενεργών Πολιτών, WWF, Friends of Nature, Πολίτες κατά του Λιθάνθρακα, ΔΣΑ, ΤΕΕ.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. επιπρόσθετα συνδιοργανώνει με τον Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ Χαϊδαρίου το "1ο Οικολογικό τουρνουά σκάκι - Δράση για το κλίμα τώρα", 7/12/08. Πληροφορίες στο xpolis@gmail.com.
----------------------------------
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ για τον Ελαιώνα: Yπάρχουν σοβαρές εξελίξεις για το θέμα του Ελαιώνα, Mall Βωβού αλλά δεν μπορούμε να τις αναρτήσουμε γιατί θεωρούμε το θέμα της κλιματικής αλλαγής μέγιστο. Σας προτείνουμε να κλικάρετε στον τίτλο για να διαβάσετε το ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας από τη συνέντευξη τύπου της "Επιτροπής Πολιτών για τη Διάσωση του Ελαιώνα" (2/12/08). ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΟΚ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: