Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Ανθρωπιστική Βοήθεια στους Παλαιστινίους από φορείς του Χαϊδαρίου


Τρεις τόνοι τρόφιμα και φάρμακα έχουν μεταφερθεί από τα γραφεία του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ στο φορτηγό του Άρη Στρατήγη.

Το φορτηγό έχει φτάσει έξω από την αποθήκη των Γιατρών του Κόσμου στην Ηλιοπύπολη.

Η ανθρωπιστική βοήθεια των Χαϊδαριωτών στην αποθήκη των Γιατρών του Κόσμου. Σε λίγες μέρες θα συσκευαστούν και θα μεταφερθούν με containers στον πονεμένο και αδούλωτο λαό της Παλαιστίνη. Η ανθρωπιστική βοήθεια συνεχίζεται.
(κλικάρετε στον τίτλο για να επισκεφτείτε τους Γιατρούς του Κόσμου)
-----------------------------

«Στις τρεις εβδομάδες των μαχών έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον
1.300 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 410 παιδιά και 108 γυναίκες.
Περισσότεροι από 5.300 τραυματίσθηκαν.»

Από τις Εφημερίδες

Αυτά ήταν αγαπητοί συμπολίτες τα αποτελέσματα σε απώλειες ανθρώπινων ζωών της Ισραηλινής βάρβαρης επίθεσης στη Γάζα. Εκτός όμως από τις ζωές έχουν σημειωθεί μεγάλες καταστροφές στις υποδομές (σχολεία, νοσοκομεία, οδικό δίκτυο, ηλεκτρική ενέργεια, υδροδότηση κ.λπ), στην οικονομία κ.λπ.

Τα αποτελέσματα της τοπική κοινωνίας του Χαϊδαρίου που συγκεντρώσαμε και στείλαμε ανθρωπιστική βοήθεια στους «Γιατρούς του Κόσμου» με σκοπό να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο ήταν τα εξής:
 Συγκεντρώθηκαν 150 κούτες τρόφιμα και 20 κούτες φάρμακα - 3 τόνοι βάρος και μεγάλης οικονομικής, πολιτικής, ανθρωπιστικής και ηθικής αξίας και στήριξης στον ταλαιπωρημένο λαό της Γάζας
 Το Σάββατο 17/1/09 έγινε η πρώτη παράδοση στους «Γιατρούς του Κόσμου» στις αποθήκες τους. Από εκεί, μαζί με άλλη ανθρωπιστική βοήθεια, θα μεταφερθούν με container στη Γάζα.
 Μεγάλη η ανταπόκριση και η συνεισφορά των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, των συλλόγων γονέων και των μαθητών.
 Σημαντική η βοήθεια των Παλαιμάχων του Α.Ο. Χαϊδαρίου, της Β΄ ΕΛΜΕ, της χορωδίας ΑΜΦΙΩΝ, αρκετών φαρμακείων και πολλών μεμονωμένων κατοίκων του Χαϊδαρίου.
 Μεγάλη πρακτική βοήθεια στη συλλογή, διαχωρισμό και παράδοση της ανθρωπιστικής βοήθειας από τα μέλη των Συλλόγων : Θεσσαλική Γη, Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ, ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ., Δασκάλων.

Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν και ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι η συλλογή της ανθρωπιστικής βοήθειας συνεχίζεται και συγκεντρώνεται στα γραφεία του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ, Πλαστήρα 1 και Αγωνιστών Στρατοπέδου (κάτω από το νέο ΚΕΠ Χαϊδαρίου) από τις 6-9 μ.μ. Δευτέρα – Παρασκευή και 11 – 12 π.μ. Τετάρτη και Σάββατο.
Στηρίζουν οι συλλογικότητες: Θεσσαλική Γη, Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ, ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ., Πυργουσίων Χίου, Ηπειρωτών, Κρητών, Αφαίας, Β΄ ΕΛΜΕ, Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, ΑΜΦΙΩΝ (χορωδία), Ποντίων, Παλαίμαχοι Α.Ο. Χαϊδαρίου, Διαρκής Κίνηση, Περιβαλλοντικός Περιστερίου.

Για την Οργανωτική Επιτροπή της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Μαρία Μπακλαβά (Θεσσαλική Γη)/Πλάτων Δεσάντης (Α.Ο.Πήγασος/Κ. Φωτεινάκης(ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: