Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Το ΣτΕ επιβεβαίωσε για 2η φορά την απόφασή του: οι οικοδομικές εργασίες στο Mall του Βωβού στον Ελαιώνα σταματούν. - Γιατί απειλεί ο κ.Κακλαμάνης?


Κλικάρετε στον τίτλο για να δείτε ξένη ανάρτηση.
Όμως η υπόθεση συνεχίζεται. Οι δυσκολίες είναι μεγάλες και τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα ακόμα μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ οι υπουργοί κ.κ. Σουφλιάς και Παπαθανασίου επιχείρησαν με επιστολές τους να επηρεάσουν την απόφαση του ΣτΕ....
Οι συνεχείς παρεμβάσεις των οικονομικών και πολιτικών κύκλων και μάλιστα με έγγραφο τρόπο, έτσι ώστε να επηρεάσουν την απόφαση της δικαιοσύνης προς όφελος των μεγαλοεπιχειρηματιών και σε βάρος του περιβάλλοντος, η αμφισβήτηση του δικαιώματος των πολιτών να ασκούν τα Συνταγματικά τους δικαιώματα, οι άμεσες και έμεσες απειλές που εκτοξεύονται από επίσημα χείλη του δημάρχου Αθηναίων κ.Κακλαμάνη θέτουν ένα επιπλέον πολιτικό θέμα:
Έχουν ή δεν έχουν το δικαίωμα οι πολίτες να ασκούν τα Συνταγματικά τους δικαιώματα?
Και αν τα ασκούν αυτά τα δικαιώματα γιατί να απειλούνται και μάλιστα από τον πρώτο πολίτη της Ελληνικής πρωτεύουσας δήμαρχο κ.Κακλαμάνη?
Δύο από τις δηλώσεις του που μπορούν να ερμηνευτούν και ως πρόσκληση να ασκηθεί ψυχολογική ή άλλη βία προς τους προσφεύγοντες στο ΣτΕ :"Ποιος θα συγκρατήσει τώρα τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού?... "Θα κατασκευάσω δύο πλάκες με τα ονόματα όσων βοήθησαν και όσων δημιούργησαν πρόβλημα στη διπλή ανάπλαση"

Δεν υπάρχουν σχόλια: