Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

Καθαρή Δευτέρα - α) Κούλουμα στο Δαφνί β) Πετάμε πραγματικό φιδαετό με την ΑΝΙΜΑ


Σας συνιστούμε να γνωρίσετε την περιοχή Δαφνίου και να διασκεδάσετε σ΄έναν από τους ομορφότερους χώρους της Αθήνας. Αν έχετε χρόνο επισκεφτείτε και την Μονή Δαφνίου.

Έχουμε όμως και μια εναλλακτική πρόταση.
Καθαρή Δευτέρα πετάμε έναν πραγματικό φιδαετό με την ΑΝΙΜΑ


Ελάτε να ελευθερώσουμε έναν φιδαετό και γερακίνες, την Καθαρή Δευτέρα στο Σπήλαιο Παιανίας, και μετά να κάνουμε Κούλουμα με τον Δήμο Καλυβίων στην παραλία της Κιτέζας.
Οι φίλοι της ΑΝΙΜΑ θα συναντηθούμε στον Σταθμό Παιανία του Προαστιακού, ώστε να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα και όσοι θέλουν να έλθουν με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Από εκεί θα κατευθυνθούμε στο σπήλαιο Παιανίας όπου θα γίνει η απελευθέρωση των αρπακτικών.
Όσοι θέλουν θα κατευθυνθούν μαζί μας κατόπιν στην στην παραλία της Κιτέζας (41ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Σουνίου, θέση Πεύκο), όπου ο Δήμος Καλυβίων γιορτάζει τα Κούλουμα, στηρίζοντας έτσι τον αγώνα του Δήμου για να παραμείνει η ακτή ελεύθερη και ανοιχτή προς όλους τους πολίτες. Θα γευτούμε σαρακοστιανά εδέσματα και θα απολαύσουμε ζωντανή μουσική και ένα παραδοσιακό γλέντι.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στα τηλέφωνα

2109510075, 6972664675, 6944622859
(Στον προαστιακό επιβιβαζόμαστε από τη Νερατζιώτισσα ή το Σταθμό Λαρίσης, και είμαστε στην Παιανία σε 10΄ή 20΄λεπτά αντιστοίχως)

Δεν υπάρχουν σχόλια: