Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Παράνομα μαντριά και άθλιο σφαγείο στο όρος Αιγάλεω "εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία".


Παρά το γεγονός ότι η βόσκηση έχει απαγορευτεί στο Ποικίλο Όρος και στο Αιγάλεω από το Δασαρχείο Αιγάλεω, τα μαντριά καλά κρατούν.Φυσικά τα παράνομα μαντριά συνοδεύονται με παράνομα σφαγεία...
Κλικάρετε εδώ για να δείτε από το γειτονικό Κορυδαλλό πως έχει το πρόβλημα που σαφώς αφορά, εκτός από την καταστροφή της χλωρίδας και τη δημόσια υγεία.
Σύμφωνα με έγγραφο της Νομαρχίας Πειραιά διαπιστώνεται ότι: "Οι ελεγκτές μας διαπίστωσαν ότι οι πρόχειροι χώροι σταυλισμού λειτουργούν κάτω από απαράδεκτες υγειονομικά συνθήκες, τα ζώα δεν εμβολιάζονται, περιφέρονται στα σκουπίδια, ενώ δεν φέρουν και τα ειδικά ενώτια που προβλέπονται από την κτηνιατρική νομοθεσία. Όλα τα παραπάνω εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Από τη μεριά μας ενημερώνουμε τον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς και τις κτηνιατρικές και υγειονομικές υπηρεσίες της Νομαρχίας Αθηνών λόγω της γειτνιάσης με το Δήμο Χαϊδαρίου"
. (19/6/2008 αρ.πρωτ.3166)
Η φωτογραφία με τα πρόβατα να βόσκουν είναι από το Ποικίλο Όρος, κοντά στο Στρατόπεδο στην περιοχή του Περιστερίου.

1 σχόλιο:

greece είπε...

kalispera kurie kwsta. tha hthela na dhlwsw summetoxh gia thn purofulaksi sto dasos.to thl mou to exete .eimai o christos kalaitzis.tha perimenw apanthsh sas.