Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

1. 12 – 14/6/09 Τριήμερο εκδηλώσεων του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου στο Δαφνί. Εκθέσεις – Προβολές – Παιδικά Παιχνίδια και ζωγραφική – Επίσκεψη στη Μονή Δαφνίου – Συζητήσεις – και κρασί το βράδυ.
2. 17/6/09 Ημερίδα με θέμα «Το νέο Ρυθμιστικό και η Δυτική Αθήνα». ΚΥΒΕ Περιστερίου. Ομιλητές: Νίκος Μπελαβίλας (ΕΜΠ), Ελένη Πορτάλιου (ΕΜΠ), Τάκης Γεωργακόπουλος (πρώην πρόεδρος Αρχιτεκτόνων). Συνδιοργανωτές: Περιβαλλοντικοί Οικολογικοί Σύλλογοι Περιστερίου – Πετρούπολης – Χαϊδαρίου.
3. 17/6/09 Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Προστασία και ήπια ανάπτυξη του Σαρωνικού». Πνευματικό Κέντρο Δήμου Βάρης.
4. 31/5 και 21/6/09 Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για δράση στο Σαρωνικό σε συνεργασία με τους παραθαλάσσιους Δήμους διοργανώνουν εκδηλώσεις με θέμα «Ανοικτές Παραλίες».
5. 21/6/09 Η δημοτική κίνηση Χαϊδαρίου διοργανώνει εκδηλώσεις στο Σκαραμαγκά. Μουσική – Προβολές – και τραπεζάκια έξω με θέα τον κόλπο της Ελευσίνας.

2 σχόλια:

Green_revenger είπε...

Στην ημερίδα του ΑΣΔΑ θα μιλήσει και ο πρόεδρός του για το τι έχει κάνει μέχρι σήμερα για το περιβάλλον στο δήμο του;
Ενδιαφέρον θα έχει να μας εξηγήσει την απόφαση του ΣτΕ για τα Ριμινίτικα.
g r

Κώστας Φωτεινάκης είπε...

Έχουμε ζητήσει την εισήγηση, τι προτείνει κ.λπ.
Έχουμε προσκληθεί στην ημερίδα και θα πάμε. Επίσης τους έχουμε στείλει επεξεργασίες και προτάσεις για το Π.Ο. και το όρος Αιγάλεω.
Από τη στιγμή που η ημερίδα είναι ανοικτή, έχουν κυκλοφορήσει και αφίσες, η ερώτηση που κάνετε εδώ θα μπορούσατε να την απευθύνετε και στην ημερίδα.