Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Να γιατί χαιρόμαστε... "Να το πάρει το ποτάμι..."


Επειδή μας ρωτάνε γιατί χαιρόμαστε (διάβαζε παρακάτω) είπαμε "άντε να το πάρει το ποτάμι":
1. Για τις μπάρες που τοποθετεί ο ΑΣΔΑ στην είσοδο του δασικού δρόμου μετά την Αφαία, στο ύψος της γέφυρας Σκαραμαγκά αλλά και αλλού. Δείτε παλαιότερες αναφορές του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και αναρτήσεις εδώ την επιστολή μας πέρσι το καλοκαίρι και εδώ "κάτω από την μπάρα". Ιδιαίτερα η τοποθέτηση μπάρας στην είσοδο του δασικού δρόμου στη γέφυρα του Σκαραμαγκά θα εμδοδίσει τη διέλευση διαφόρων αυτοκινήτων και απορριματοφόρων προς το βουνό καθώς και την παράνομη στάθμευση εντός της δασικής περιοχής η οποία, εκτός των άλλων, αυξάνει τον κίνδυμνο πυρκαγιάς. Δυστυχώς σήμερα Κυριακή 24/5/09 και παρά το γεγονός ότι έχει μπει η μπάρα υπήρχαν δεκάδες αυτοκίνητα σταθμευμένα στη δασική περιοχή, ενώ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!! Θα μου πείτε άλλο είναι να υπάρχει μπάρα και άλλο είναι να λειτουργεί!!! Συμπέρασμα: κλαυσίγελος.
2. Για την απόφαση του δικαστηρίου για το σχολείο εκείνο που είχε κτηστεί σε εκτός σχεδίου περιοχή του Χαϊδαρίου σε ζώνη προστασίας Α΄ του Όρους Αιγάλεω.Για να δούμε ευθύνες θα αναζητηθούν?
3. (Η υπόθεση είναι υπό εξέλιξη ....θα επιβεβαιώσουμε την πληροφορία και θα επανέλθουμε...)
Η εποχή που κάποιοι έκαναν ότι ήθελαν πέρασε... Το περιβάλλον πάνω από τα κέρδη και τις προσωπικές φιλίες. Προς γνώση και συμμόρφωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: