Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Σκηνές από το θέατρο του παραλόγου στο Όρος Αιγάλεω (Σχιστό Σκαραμαγκά) ακριβώς δίπλα στο κέντρο μεταφόρτωσης απορριμμάτων




Μπάζα, σκουπίδια, βιομηχανικά απόβλητα κ.λπ. είναι γεμάτος ο δασικός δρόμος στο Όρος Αιγάλεω, δίπλα από το κέντρο μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Σχιστό Σκαραμαγκά. Δυστυχώς το επίπεδο της χώρας μας είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Τι να σου κάνει το δασαρχείο, οι δήμοι, το ΥΠΕΧΩΔΕ, ο ΑΣΔΑ όταν το κέρδος (το μικροκέρδος) τυφλώνει τους ανθρώπους και πετούν τα μπάζα "όπου λάχει"?.
Αφού στο Ποικίλο Όρος τελικά με μεγάλες προσπάθειες μπήκε κάποια τάξη με την τοποθέτηση της μπάρας στη γέφυρα του Σκαραμαγκά που εμποδίζει τα φορτηγά να εισέρχονται στη δασική περιοχή και να πετούν τα μπάζα, αφού καθαρίστηκε η "ανοιχτή χωματερή" στη Λ.Σχιστού (στο μεγάλο χώρος στάθμευσης) και τοποθετήθηκαν εμπόδια...
(Διαβάστε εδώ για τα μπάζα που απομακρύνθηκαν από τη Λ.Σχιστού)
Ε! οι "Κ...έλληνες" (που λέει και ο Σαββόπουλος) δεν θα έβρισκαν εναλλακτική λύση?
Δείτε και φρικάρετε... Δεν μπορούμε αγαπητοί επισκέπτες να έχουμε έναν "χωροφύλακα" από πίσω μας... Πρέπει να έχουμε και μια υπευθυνότητα. Εμείς και πάλι θα στείλουμε επιστολές για να απομακρυνθούν τα μπάζα και να γίνεται ένας επιπλέον έλεγχος, αλλά αυτό λέτε ότι φτάνει?
Διαβάστε εδώ τις επιστολές προς τα Δασαρχεία Αιγάλεω και Πειραιά.

(Στην επόμενη ανάρτηση θα σας δείξουμε τι άλλο μπορεί να δει κάποιος επισκέπτης από το συγκεκριμένο μέρος... Εκτός από μπάζα υπάρχει μια καταπληκτική θέα!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: