Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Πότε θα ξεκινήσουν τα έργα "Βελτίωσης Κυκλοφοριακών Συνθηκών Ιεράς Οδού"? - Προβέπεται ποδηλατόδρομος?- Παρέμβαση του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ στο ΥΠΕΧΩΔΕ


[Η πινακίδα του ΥΠΕΧΩΔΕ περιγράφει το έργο... Πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες?]

[Ο Δυτικός άξονας ποδηλατοδρόμου, όπως παρουσιάστηκε στο πρόγραμμα του Υπουργείου Μεταφορών "Καθαρότερη πόλη και πράσινες δράσεις" (2008). Φαίνεται καθαρά ότιπροβλέπεται ποδηλατόδρομος μέχρι τη Μονή Δαφνίου. Τι γίνεται όμως στην πραγματικότητα?]


Ο Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου παρεμβαίνει για τα έργα Βελτίωσης Κυκλοφοριακών Συνθηκών στην Ιερά Οδό. Παρατηρούνται σοβαρές καθυστερήσεις στην έναρξη των εργασιών και κανείς δεν ξέρει εάν η μελέτη προβλέπει τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου στην Ιερά Οδό όπως έχει εξαγγελθεί το 1991, 1997, 2008.
Διαβάστε εδώ την επιστολή του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. προς α) ΥΠΕΧΩΔΕ, Υπουργείο Μεταφορών, Δήμο Χαϊδαρίου, ΑΣΔΑ, ΤΕΔΚΝΑ.(διπλό κλικ στη γραμμή).
Ο σύλλογος στο επόμενο διάστημα θα προβάλλει, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακινήσεων (16-22/9/2009), τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και τα δικαιώματα των πεζών και των ποδηλατών στην πόλη. Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου προγραμματίζουμε ποδηλατοδρομία στο Χαϊδάρι.
Επίσης δείτε την κατωτέρω ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: