Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Καταδικάζουμε τη δολοφονική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.


«Οι πραγματικοί επαναστάσεις διαδηλώνουν και σκοτώνονται – δεν σκοτώνουν…» δήλωσε ο Δ/ντής του Ερυθρού Σταυρού κάνοντας δηλώσεις για την πορεία της υγείας των έξι νέων αστυνομικών (19-26 ετών) που τραυματίστηκαν από την τυφλή δολοφονική επίθεση «τρομοκρατών» στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου καταδικάζει την τυφλή δολοφονική επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευή που λίγο έλλειψε να στερήσει τη ζωή σε έξι νέους ανθρώπους, σε έξι εργαζόμενους από την λαϊκή τάξη, στο όνομα της οποίας οι «υπερεπαναστάτες» δρουν.
Οι αστυνομικοί δεν είναι παιδιά των πλουσίων οικογενειών αλλά παιδιά οικογενειών που αγωνίζονται να επιβιώσουν αξιοπρεπώς. Όλοι οι αστυνομικοί δεν είναι καλοί, όπως δεν είναι καλοί όλοι οι γιατροί, όλοι οι δάσκαλοι, όλοι οι δικαστικοί κ.ά. Αυτό δεν δίνει όμως το δικαίωμα σε κανέναν να αφαιρεί ζωές.
Δεν υπάρχει κανένα παιδί στα σώματα ασφαλείας και στο στρατό που να είναι γόνος εφοπλιστών, βιομηχάνων, μεγαλοδικηγόρων και μεγαλοδημοσιογράφων, τραπεζιτών κ.ά.
Συμπαραστεκόμαστε στους νέους αστυνομικούς, στις λαϊκές οικογένειές τους και καταδικάζουμε τις δολοφονικές ενέργειες απ΄ οπουδήποτε και αν προέρχονται.
Ο μεσσιανισμός, η επαναστατική φλυαρία που είναι αποτέλεσμα της «μικροαστικής ανυπομονησίας» των νεοφώτιστων, πολλές φορές οδηγεί και σε δολοφονικές ενέργειες τις οποίες και καταδικάζουμε, όπως καταδικάσαμε τους υπευθύνους για τα εργατικά ατυχήματα στο Πέραμα, στη Λάρκο και αλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: