Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Η Κερασία Σαμαρά κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι 25/4 στο "Έναστρον"


Η Κερασία Σαμαρά που έχει γεννηθεί στο Χαϊδάρι και διατηρεί στενούς και σταθερούς δεσμούς με την πόλη μας τραγουδάει στο "Έναστρον". Αξίζει να απολαύσουμε τις παραστάσεις της.
---------------------
Στο θέατρο «Εναστρον» η καλλίφωνη ηθοποιός Κερασία Σαμαρά παρουσιάζει δύο παραστάσεις μέχρι τις 25 Απρίλη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, την παράσταση «Ολοφέγγαρο», στις 9.30 μ.μ. και κάθε Κυριακή την «Αδεια ποδηλάτου», στις 8 μ.μ.
Το «Ολοφέγγαρο» η καινούρια μουσική παράσταση της Κερασίας Σαμαρά, φιλοδοξεί να περιδιαβεί με τους θεατές της τους δρόμους του φεγγαρόφωτου, με κείμενα των Παπαδιαμάντη, Καβάφη, Λόρκα, αλλά και ατμοσφαιρικές μελωδίες σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Στο πιάνο ο Γιώργος Κομπογιάννης. Εικαστική επιμέλεια Θανάσης Παναγιώτου. Η «Αδεια Ποδηλάτου», η γνωστή, πολύ επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση της Κερασίας Σαμαρά, που μετρά 10 χρόνια παρουσίας στο θέατρο, είναι ένα ταξίδι αναμνήσεων στην Ελλάδα της πρώτης μεταπολεμικής εικοσαετίας 1946 – 66, μέσα από αυθεντικές επιστολές ανωνύμων, αφηγήσεις, οικογενειακές φωτογραφίες, ειδήσεις, σχόλια και πολλά τραγούδια της εποχής.
Σύλληψη – σύνθεση – επιλογή – επιμέλεια και ερμηνεία κειμένων: Κερασία Σαμαρά.
Μουσική επιμέλεια – σκηνοθεσία: Βασίλης Νικολαΐδης.
Σχεδιασμός φωτισμών: Δήμος Αβδελιώδης.
Εικαστική επιμέλεια: Αγγελος Παπαδημητρίου.
Στο πιάνο: Γιώργος Κομπογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: