Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Έντονη και παράξενη δυσοσμία από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου την Τρίτη 10/8/2010 ξημερώματα


Για τρίτη φορά ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ. Χαϊδαρίου κατήγγειλε στους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος την έντονη και παράξενη δυσοσμία από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου. Οι Επιθεωρητές φυσικά δεν είναι "αστυνομικοί" περιβάλλοντος και οι καταγγελίες απ΄ όλη την Ελλάδα είναι πολλές. Όμως για την περιοχή του Θριασίου Πεδίου που "φιλοξενεί" το 40-50% της ελληνικής βιομηχανίας προτείνουμε να υπάρχει μόνιμο κλιμάκιο των Ε.Π. Η στελέχωση της υπηρεσίας, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του τύπου, δεν είναι πλήρης... Το περιβάλλον για να προστατευτεί προφανώς θέλει επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό και προφανώς υποδομές. Κυρίως όμως θέλει ευαισθησία και σεβασμό στη ζωή. Μπορεί αυτό να γίνει;

Διαβάστε την καταγγελία:

[Θέμα: Έντονη - Δυσοσμία από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου την Τρίτη 10/8/2010
Σας ενημερώνουμε ότι το πρόβλημα της δυσοσμίας προερχόμενο από τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου παραμένει με μικρές διακυμάνσεις. Έχουμε άλλωστε κάνει δύο καταγγελίες το 2008 και το 2009 καθώς και άλλοι φορείς της πόλης μας.
ΣΗΜΕΡΑ όμως, Τρίτη 10/8/2010, τις πρωινές ώρες και ιδιαίτερα μεταξύ 2-5 π.μ. το κακό παράγινε. Η δυσοσμία λόγω του δυτικού ανέμου επεκτάθηκε σε μεγαλύτερη έκταση και έφτασε τουλάχιστον μέχρι τα όρια των Δήμων Χαϊδαρίου – Αιγάλεω, δηλαδή μέχρι τα ΤΕΙ (δεν είχαμε τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε αν η δυσοσμία επεκτάθηκε ακόμα περισσότερο).
Ένα άλλο χαρακτηριστικό της δυσοσμίας, εκτός της μεγαλύτερης έκτασης, ήταν ότι η μεγαλύτερη ένταση, διάρκεια και διαφορετικής οσμής από εκείνης που παρατηρούμε συνήθως (υδρόθειο).
Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει να ληφθούν μέτρα.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: