Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ/ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΜΕΣΑ

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εκδηλώσεις του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ. Χαϊδαρίου με θέμα το ΜΕΤΡΟ και τη στάση Χαϊδάρι. Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες ξεκίνησαν την ποδηλατοδρομία από την Αφαία Σκαραμαγκά - Ανέβηκαν στο Ποικίλο Όρος - Έφτασαν στο Δαφνί - Διέσχισαν τη Λ.Αθηνών - Σταμάτησαν στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ για να πάρουν στην παρέα τους τους μικρούς ποδηλάτες - Διέσχισαν το κέντρο Χαϊδαρίου και τερμάτισαν στο παρκάκι απέναντι από τη στάση Χαϊδάρι του ΜΕΤΡΟ, που θα έπρεπε να λειτουργεί από το 2008.
Επισκεφτείτε το blog ΟΙΚΟΠΟΛΙΣάκια για να δείτε το ΠΡΩΤΟ ρεπορτάζ και στη συνέχεια επιστρέψτε ΕΔΩ....

Στη συγκέντρωση εκτός από τους ποδηλάτες συμμετείχαν αρκετοί κάτοικοι του Χαϊδαρίου, αλλά και των δυτικών συνοικιών.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν εκπρόσωποι από τους εξής συλλόγους:
1. Όμιλος για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό στην Πετρόπουλη "το ΠΟΙΚΙΛΟ": Γιάννης Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος με μέλη του Δ.Σ.
2. Περιβαλλοντικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Περιστερίου: Δημήτρης Κούνδουρος, Πρόεδρος.
3. Σωματείο Εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο: Δώρα Κωτσανέλλου, Μέλος του Δ.Σ. Διαβάστηκε η ανακοίνωση του Σωματείου για τη στάση Χαϊδάρι του ΜΕΤΡΟ.
4. MKO για την Οδική Ασφάλεια "YOU ARE WHAT Y DO Κώστας Κουβίδης: Γιώργος Κουβίδης

Ο αγώνας για την λειτουργία την επέκταση του ΜΕΤΡΟ Δυτικά θα συνεχιστεί με παρεμβάσεις και άλλων σωματείων, συλλόγων, δημοτικών παρατάξεων. Η καθυστέρηση της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ είναι ταξική επιλογή, οι κάτοικοι όμως της Δυτικής Αθήνας δεν είναι πολίτες Β΄ Κατηγορίας, αντιδρούν και διεκδικούν τα δικαιώματά τους.[Graffiti στην περίφραξη της στάσης Χαϊδάρι στο ΜΕΤΡΟ]

[Μια ομάδα νέων ζωγράφισαν την ΟΙΚΟλογική πόλη - Δένδρα, σπιτάκια, ανθρώπους... και φυσικά το ΜΕΤΡΟ]

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑΣ - ΣΤΟ ΠΑΡΚΑΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ - ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ "ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ"Διαβάστε ακόμα ένα ρεπορτάζ από την ΗΝ εφημερίδα POLISPRESS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: