Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 Σεπτεμβρίου: Ποδηλατοδρομία - Συναυλία - Συγκέντρωση με αίτημα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ - ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΜΕΣΑ


[Κλικάρετε στη φωτογραφία της αφίσας για να μεγεθυνθεί]

[Κλικάρετε στον ανωτέρω χάρτη για να μεγεθυνθεί]
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙΡΟΥ: Στις δυτικές περιοχές θα υπάρχουν κάποια σύννεφα το πρωί, που στη συνέχεια θα αραιώσουν. Δεν προβλέπεται βροχή. Θερμοκρασία:στις 9:00π.μ. [20C]/ 3:00μ.μ. [26C] - Υγρασία: στις 9:00π.μ. [96%]/ 3:00μ.μ. [56%].
---------
Από το σημείο (Α) θα ξεκινήσει στις 10:30π.μ. ακριβώς η Ποδολατοδρομία, μέσω το δασικού δρόμου στο Ποικίλο Όρος θα φτάσει στην είσοδο του Άλσους στο Δαφνί (Βουλγαροκτόνος). Όσοι επιθυμούν μπορούν να μπουν στην ομάδα της ποδηλατοδρομίας από το Δαφνί.
Στο σημείο (C) είναι το ΠΑΛΑΤΑΚΙ. Εκεί από τις 10:30 π.μ. θα είναι τα ΟΙΚΟΠΟΛΙΣάκια, οι μικροί μας φίλοι και θα ζωγραφίζουν, θα παίζουν, θα κάνουν προθέρμανση με "προπονητές" την Μαρία και την Ιωάννα Μπουρδάκη και την παρέα τους. Στις 11:30π.μ. θα μπουν στην ομάδα της ποδηλατοδρομίας και όλοι μαζί μέσω της Καραϊσκάκης - Κολοκοτρώνη - Θερμοπυλών θα φτάσουν και θα τερματήσουν στο παρκάκι στη γωνία της Ιεράς Οδού (απέναντι από το Practiker)στο σημείο (D).
Στο σημείο (D) που είναι το παρκάκι (100 μ. πιο πάνω από το Δημαρχείο Αιγάλεω και σχεδόν απέναντι από το Practiker) θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΗ με αίτημα: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ - ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΜΕΣΑ.

Στη συγκέντρωση καλούν: ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ. Χαϊδαρίου - YOY ARE WHAT Υ DO Κώστας Κουβίδης (ΜΚΟ για την Οδική Ασφάλεια) - Σωματείο Εργαζομένων Δρομοκαϊτείου.

Καλούμε όποιον φορέα, σωματείο, σύλλογο, επιτροπή ή πολίτη να συμμετάσχει στη συγκέντρωση - συναυλία διαμαρτυρίας και να συντονίσουμε τον αγώνα μας για α) την άμεση λειτουργία του σταθμού ΧΑΪΔΑΡΙ β) την επέκταση του ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλό, Νίκαια, Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: