Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

YOU ARE WHAT U DO- Κώστας Κουβίδης: Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ στο Χαιδάρι


[H επέκταση και η καλή λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς είναι η απάντηση στο κυκλοφοριακό χάος των πόλεων, στη μείωση των ρύπων, στην γρήγορη - οικονομική και ασφαλή μετακίνηση]

YOU ARE WHAT U DO- Κώστας Κουβίδης
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ στο Χαιδάρι.

16-22 Σεπτεμβρίου είναι η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, στη διάρκεια της οποίας προβάλλονται σε όλη την Ευρώπη ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα των πεζών και των ποδηλατών, προβάλλονται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κ.λπ. Η ελληνική κυβέρνηση θεώρησε καλό αυτή ακριβώς την εβδομάδα να την κάνει βδομάδα διάλυσης των σιδηροδρόμων και περαιτέρω ενίσχυσης του ΙΧ και των επιχειρήσεων ΝΤΑΛΙΚΑ ΑΕ.

Παράλληλα με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ και των άλλων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που με απεργιακές κινητοποιήσεις προσπαθούν να υπερασπίσουν τον δημόσιο καί μαζικό χαρακτήρα των μέσων μεταφοράς σημαντικές πρωτοβουλίες παίρνουν τοπικοί φορείς και κινήσεις
Στο πλαίσιο αυτό ο οικολογικός και πολιτιστικός σύλλογος Χαιδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ (http://xpolis.blogspot.com) διοργανώνει σημαντικές εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια και την επέχταση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Με κεντρικό αίτημα ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ – ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΜΕΣΑ
θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων, ανάμεσα τους, προβολή του ντοκιμαντέρ του Μανόλη Ανδριωτάκη ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ (Τρίτη 21/9/2010 στις 8 μμ) που αφορα την παράνομη υπαίθρια διαφήμιση που έχει κοστίσει τόσες ζωές.
-Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοδρομία που θα καταλήξει σε συγκέντρωση και συναυλία στο χώρο του Σταθμού Χαιδαρίου (12πμ).
Επισυνάπτουμε επιστολή του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙΣ προς το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και αλλα κείμενα σχετικά με τις εκδηλώσεις.
- Καλούμε κάθε πολίτη και κάθε φορέα που τον απασχολεί η ποιότητα ζωής και η οδική ασφάλεια να συμμετάσχει σ αυτές τις εκδηλώσεις.
-Το ξέρουν πως είμαστε πολλοί. Ας τους το δείξουμε.
-ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ - ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΜΕΣΑ!
YOU ARE WHAT U DO- Κώστας Κουβίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: