Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρέμβαση για την Πάρνηθα - Αποφασίστηκε η σύσταση "Δικτύου πολιτών για την προστασία της Πάρνηθας"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ







Η εκδήλωση - ξενάγηση - διαμαρτυρία ξεπέρασε τις προσδοκίες των οργανωτών.
Την πρόσκληση έκαναν μέλη του Παναττικού ΔΙκτύου Κινημάτων Πόλης και η "Παρέμβαση για την Πάρνηθα" με την ευκαιρία των συζητήσεων στο ΣτΕ των δύο προσφυγών 6/10/2010 που τελικά ανεβλήθησαν.

Συμμετείχαν φορείς και πολίτες από τους Θρακομακεδόνες, τις Αχάρνες (Μενίδι), ο Ορειβατικός Ηλιούπολης, από την Πρωτοβουλία Αγώνα από το Λόφο του Στρέφη για τη γη και την ελευθρεία, από την Πετρούπολη, το Χαϊδάρι, τη Βούλα, το κέντρο της Αθήνας, ΤΟ Χολαργό, εθελοντές δαποπροστασίας κ.ά.
Παραβρέθηκαν και πήραν το λόγο η Ελένη Πορτάλιου, ο Κώστας Διάκος, ο Αλέκος Αλαβάνος...

Οι συγκεντρωμένοι με πεζοπορία έφτασαν έξω από το Καζίνο της Πάρνηθας και διαπίστωσαν τις εργασίες προέκτασης των εγκαταστάσεων (προσωρινά έχουν διακοπεί)..

Η συγκέντρωση που είχε χαρακτήρα ανοικτής συνέλευσης συμφωνήθηκε από όσους ενδιαφέρθηκαν να συμμετάσχουν η σύσταση "Δικτύου Πολιτών για την Προστασία της Πάρνηθας" . Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση την Πέμπτη 7/10/2010, στις 8:00 μ.μ. τηλ, επικοινωνίας 6979145366, 6973214771, 6932 638523.
-----------

Δεν υπάρχουν σχόλια: