Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ το Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω



Το ΜΠΑΡΟΥΤΑΔΙΚΟ του Αιγάλεω συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο "ΑΚΙΝΗΤΑ- ΦΙΛΕΤΑ" που θα αξιοποιηθούν για να αποδώσουν 25 δισ. Ευρώ μέχρι το 2025, σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ (14/3/2011) α/α 12. Κλικάρετε ΕΔΩ για να δείτε την είδηση.

Στον κατάλογο δεν περιλαμβάνεται για την ώρα η Μονή Δαφνίου, η Ακρόπολη, το Σούνιο, οι Δελφοί, η Ολυμπία, οι Μυκήνες, ο Ναός της Αφροδίτης στην Αίγινα, η Δωδώνη, η Δήλος, η Μονή Καισαριανής, η Μονή του Οσίου Λουκά, το Άγιον Όρος κ.λπ.

Όμως για να γίνουμε και ολίγον κακοί όσον αφορά το Μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω. Αδέλφια η είδηση δεν έπεσε "κεραυνός εν αιθρία". Στις 28/8/2010 είχε δημοσιευτεί στα ΝΕΑ ένας κατάλογος 76 χώρων προς "βρώσιν" μεταξύ των οποίων ήταν και το Μπαρουτάδικο.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. είχε αναρτήσει στις 28/9/2010 το θέμα με τίτλο: Το «μπαρουτάδικο» στο Αιγάλεω στη λίστα των 76 «φιλέτων» που παραχωρεί το Δημόσιο σε ιδιώτες για μισό αιώνα «χάριν των δημοσίων ελλειμμάτων»!!!
Διαβάστε το ΕΔΩ, αλλά δεν γνωρίζουμε αν υπήρξαν κινήσεις, αντιδράσεις, προτάσεις από το Δήμο Αιγάλεω και τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις της περιοχής.

Πριν από έξι μήνες γράφαμε και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα: "Οι πολίτες της Αττικής οφείλουν να συντονίσουν τους αγώνες τους και να υπερασπίσουν τη δημόσια περιουσία. Όσον αφορά το «μπαρουτάδικο» στο Αιγάλεω, το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλύτερη συντήρηση και τίποτα περισσότερο."


1 σχόλιο:

Cheemba είπε...

αρχισαν τα οργανα στην γειτονια μας...