Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου - Βιβλιοθήκη της Σαγκάης: Έκθεση με θέμα "το βιβλίο και βιβλιοθήκες" στη Κίνα. Να πάμε...


Η πρόσκληση, ενημέρωση της Δημοτικής Βιλιοθήκης Χαϊδαρίου. Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι στα "εγκαίνια" της έκθεσης με θέμα "βιβλίο και βιβλιοθήκες" στην Κίνα δεν παρεβρέθηκε κανένα μα κανένα πολιτικό πρόσωπο, για ένα τόσο σημαντικό γεγονός για την πόλη μας. Αν πάρουμε υπ΄ όψιν μας ότι δύο κυρίες από τη Βιβλιοθήκη της Σαγκάης ταξίδεψαν με το αεροπλάνο από την Σαγκάη στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στα εγκαίνια της έκθεσης στο Χαϊδάρι, ότι ξόδεψαν μεγάλα ποσά για τη διαμονή τους αλλά και για την αποστολή των φωτογραφιών για την έκθεση, τότε βγάλτε τα συμπεράσματά της για τη διοίκηση τόσο του Δήμου όσο και του Πνευματικού Κέντρου (τώρα Δημοτικός Οργανισμός).

Ανεξάρτητα όμως από τη διοίκηση του Δήμου, οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου και στο Πνευματικό Κέντρο, έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες και η βιβλιοθήκη μας έχει συνεργασία με σημαντικές βιβλιοθήκες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και σήμερα (Πέμπτη 30/6/2011) έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να φιλοξενήσουν αξιοπρεπώς τις κυρίες από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Σαγκάης.

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΑΞΙΖΕΙ - ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΙΜΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.


Η μεγάλη βιβλιοθήκη της Σαγκάης είναι η μεγαλύτερη βιβλιοθήκη σε ύψος στον κόσμο (106 μέτρα με 24 ορόφους). Ιδρύθηκε το 1847 και συνεχώς αναπτύσσεται. Είναι εντυπωσιακή η παρουσίαση της βιβλιοθήκης της Σαγκάης στο USB που μας χάρισαν οι κυρίες από τη βιβλιοθήκη της μεγάλης και ιστορικής πόλης.

ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: