Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Λάμπρος Σκόρδας: "Μου ζήτησαν 500.000 ευρώ από το Χαϊδάρι"/ Αλήθεια ή ψέματα;/ H τοπική μας κοινωνία, o Δήμος πως αντιδρά;


Ο Λάμπρος Σκόρδας αναφέρθηκε στο παιχνίδι που έκρινε την άνοδο του Άρη στην πρώτη τη τάξει Εθνική κατηγορία, τονίζοντας πως αρνήθηκε να δώσει τα 500.000 ευρώ που του ζητήθηκαν.
Ο Λάμπρος Σκόρδας τόνισε πως στο παιχνίδι Χαϊδάρι - Άρης το 2006, το οποίο έκρινε την άνοδο του Άρη στην πρώτη Εθνική κατηγορία, του ζητήθηκε το ποσό των 500.000 ευρώ, έτσι ώστε να κερδίσει εύκολα η ομάδα του. "Πριν από τον αγώνα μου ζήτησαν 500.000 ευρώ από το Χαϊδάρι για να μας δώσουν το παιχνίδι. Εγώ φυσικά και αρνήθηκα. Γνωρίζω επίσης παιχνίδι όπου ο πρόεδρος μίας ομάδας μπήκε στα αποδυτήρια και είπε πως θέλει Χ ημίχρονο και διπλό τελικό. Πρόλαβαν και οι παίκτες να το παίξουν και πληρώθηκαν μετά από καιρό", τόνισε ο Λάμπρος Σκόρδας σε τηλεοπτική εκπομπή.
ΠΗΓΗ: voria.gr (ΕΔΩ)

Σχόλια:
1) H τοπική κοινωνία της πόλης μας, ο Δήμος Χαϊδαρίου δεν θα πρέπει να ερευνήσουν τις παραπάνω δηλώσεις και να πάρουν θέση για το ζήτημα αυτό;
2) Ποιοι θα μπορούσαν να μιλάνε εκ μέρους της ομάδας του Χαϊδαρίου εκείνη την περίοδο; Αν υπάρχουν σοβαροί παράγοντες εκείνης της περιόδου και θεωρούν ότι θίγονται ας απαντήσουν.
3) Δυσφημείται η πόλη μας αδέλφια. Χρειάζεται έρευνα γιατί το θέμα "αθλητισμός", τυχερά παιχνίδια, ντόπιγκ, στημένοι αγώνες κ.λπ. μας αφορά.
4) Όσοι μπορούν να μπουν στο Face Book ας διαβάζουν και αυτό το post (ΕΔΩ)του Γαβριήλ, είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Αέρα - Αέρα να φύγει η χολέρα.

1 σχόλιο:

BENEAS GEORGIOS είπε...

Δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω με τίποτα...
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ! ! !