Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011

Κατάργηση 26 Λεωφορειακών γραμμών στην Αθήνα - 4 στο Χαϊδάρι/ Εκφράζουμε την οργή μας


[Πειραιάς, Πλατεία Καραϊσκάσκη: τα 802, 803 καταργούνται. Το 845 ενισχύεται λέει ο ΟΑΣΑ όμως οι πολίτες δεν εξυπηρετούνται γιατί υπάρχουν περιοχές που δεν περνάει το 845]

Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.
Θερμοπυλών 92, 12461, Χαϊδάρι

Προς
• ΟΑΣΑ
• Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Κοιν: Δήμος Χαϊδαρίου, Φορείς, Κόμματα, ΜΜΕ

ΘΕΜΑ: Κατάργηση Λεωφορειακών γραμμών

Εκφράζουμε την οργή μας για την πρόσφατη κατάργηση των 26 λεωφορειακών γραμμών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Η οργή μας είναι ακόμα μεγαλύτερη για την κατάργηση των γραμμών στο Χαϊδάρι, γιατί δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην μετακίνηση των κατοίκων της πόλης μας, ιδιαίτερα των περιοχών Δαφνίου, Δάσους, Αφαίας και δυσχεραίνει τη μετακίνηση όλων μας.

Δυστυχώς η λογική «του ληστή με το πριόνι» που κόβει παροχές και υπηρεσίες του κοινωνικού κράτους επιβεβαιώνεται και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Ανυπομονούμε να δούμε με τι θράσος θα «εορτάσατε» την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, 22-29 Σεπτεμβρίου, όταν θα έχετε «πριονίσει» το σύστημα των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Από την άλλη πλευρά επτά σταθμοί του ΜΕΤΡΟ που έπρεπε να έχουν παραδοθεί στους πολίτες από το 2009 δεν λειτουργούν, λόγω πολιτικής εμπλοκής με της SIEMENS. Τρεις απ΄ αυτούς τους σταθμούς είναι στα Δυτικά προάστια της Αθήνας.

Αίσχος.

«Οι άνθρωποι και οι ανάγκες τους πάνω από τα κέρδη»

Κώστας Φωτεινάκης, Πρόεδρος / Σοφία Δημητρίου, Γραμματέας
---------------
Επιστολή - Καταγγελία για το ίδιο θέμα έστειλε ο [ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΙΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, "ΔΑΦΝΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ"] και ο Δήμος Χαϊδαρίου με την υπογραφή του δημάρχου κ.Δημήτρη Μαραβέλια.

Δείτε και την ανάρτηση ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

802, 803, 804 και 812 είναι νευραλγικές γραμμές. Αδιανόητο, τι να πω με όλα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες.