Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου δεν είναι κόμμα... Ωστόσο την εικόνα που βλέπετε μας την έστειλαν.../ Πρώτα σχόλια για τις εκλογές


Την παραπάνω φωτογραφία με ψηφοδέλτιο το λογότυπο του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. μας την έστειλαν στο Face Book. Επαναλαμβάνουμε ότι ο σύλλογος δεν είναι κόμμα. Συμμετέχουν σ΄ αυτόν μέλη που στηρίζουν διάφορα κόμματα και κινήσεις, κυρίως της αριστεράς και της οικολογίας, αλλά και πολίτες που δεν έχουν και ιδιαίτερες συμπάθειες με τους κομματικούς σχηματισμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι τέσσερα μέλη του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου (ΕΔΩ) ήταν υποψήφιοι βουλευτές...

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. πήρε σαφή θέση για τις εκλογές:
  1. Πρόβαλε μέσα από τα blogs που διαχειριζόμαστε (ή και που συνεργαζόμαστε) το ναζιστικό DNA της Χρυσής Αυγής και παράλληλα αφιέρωσε τις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά, το Στρατόπεδο Χαϊδαρίου, την Εθνικής Αντίσταση κ.λπ στην αποκάλυψη του πραγματικού φασιστικού προσωπείου της (Χρυσής Αυγής) ΕΔΩ
  2. Στο ερώτημα το τι προτείνει ο σύλλογος για τις εκλογές είχαμε προβάλει τρεις ανακοινώσεις α) του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πριν από ένα χρόνο β) του Ελληνικού Δικτύου ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας Γης γ) την ανακοίνωση/ επιστολή του WWF προς τα κόμματα. Προβάλαμε λοιπόν αυτές τις ανακοινώσεις και είπαμε ο καθένας ας τις διαβάσεις, ας βγάλει τα συμπεράσματά του και ας πράξει ανάλογα. Δείτε ΕΔΩ.
Και μπορεί οι εκλογές να έγιναν την Κυριακή 6 Μαΐου και μπορεί να σχηματιστεί ή να μη σχηματιστεί κυβέρνηση, εκείνο που δεν μπορεί να γίνει  είναι να αφήσουμε την τύχη του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος στα χέρια μόνο των πολιτικών και των αυτοδιοικητικών.

Συνεχίζουμε λοιπόν τις προσπάθειές μας, με το ίδιο πάθος, με την ίδια διάθεση για συνεργασία και συντονισμό σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο για την προστασία του περιβάλλοντος, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμα φορά "Περιβάλλον δεν είναι μόνο ο αέρας που αναπνέουμε, αλλά οι συνθήκες στις οποίες ζούμε, εργαζόμαστε, σπουδάζουμε κ.λπ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: