Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Τα πάρκα είναι οι ανάσες της πόλης (3) | Πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης" Δυτικά της Αθήνας | Ας το επισκεφτούμε τις ημέρες των γιορτών

[Η τεχνική Λίμνη στο Πάρκο δημιούργησε νέα οικολογικά δεδομένα στην περιοχή με την επίσκεψη πολλών πουλιών]

Για το ΠΠΕ Αντώνης Τρίτσης έχουμε γράψει κατά καιρούς διάφορα, τα οποία δεν θέλουμε να τα επαναλάβουμε όλα σε αυτή την ανάρτηση. Το γεγονός είναι ένα "Υπάρχει έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος από τις κυβερνήσεις, οι τοπικοί άρχοντες της αυτοδιοίκησης έχουν σοβαρές ευθύνες και πώς το Πάρκο λειτουργεί στην πραγματικότητα με την εργατικότητα και το πείσμα ορισμένων ανθρώπων".

Εμείς, οι άνθρωποι που συμμετέχουμε στους καθημερινούς αγώνες για την προστασία και την ανάδειξη του φυσικού και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος, χωρίς να παραιτηθούμε από τις διεκδικήσεις οφείλουμε να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται, κυρίως από ορισμένα μέλη του φορέα διαχείρισης αλλά και από εθελοντικές πρωτοβουλίες πολιτών να παραμείνει το Πάρκο ζωντανό, αξιοπρεπές και επισκέψιμο, σύμφωνα με τον αρχικό στόχο εκείνων που το σχεδίασαν και το οργάνωσαν. Δηλαδή "Πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης", ήπιας ψυχαγωγίας και συνεύρεσης των πολιτών.

Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. και οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ σας καλούν να επισκεφτείτε το Χριστουγεννιάτικο Παραμυθένιο  Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" τις ημέρες των γιορτών.
Περισσότερα ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: