Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Κώστας Φωτεινάκης "ιστορία μου, αμαρτία μου: από τα διυλιστήρια ΠΕΤΡΟΛΑ και ΕΛΔΑ στα ΕΛΠΕ" | Πέντε χρόνια βραβεύσεις στα ΕΛΠΕ για την "προσφορά" τους - ΟΥΦ | Θα αλλάξει κάτι?

[Διαβάστε ΕΔΩ το άρθρο του Κώστα Φωτεινάκη]


Για πέντε συνεχή χρόνια τα ΕΛΠΕ βραβεύονται για τις επιδόσεις τους σε "θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης σε τέσσερις τομείς: Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι και Αγορά" . Στα πέντε αυτά χρόνια είχαμε δύο θανατηφόρα δυστυχήματα με 1+νεκρούς, δεκάδες πολεοδομικές και δασικές παρανομίες, και δεκάδες "συμβάντα" με ρύπους, πυρκαγιές κ.λπ που δεν μάθαμε, όπως βλέπετε στο πρωτοσέλιδο της ΕΦΣΥΝ. 
Καταλαβαίνετε αν δεν είχαν και αυτές τις "καλές επιδόσεις".... Πόσους νεκρούς και ρύπους θα είχαμε?

Ελπίζουμε η νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ να πάρει υπ όψη της το άρθρο αλλά και άλλες καταγγελίες για το εργασιακό καθεστώς που έγιναν χθες, 16/6/2015,  στον Ασπρόπυργο, στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ κ.Στεργιούδης που συμμετείχε στην εκδήλωση έδειξε ότι γνωρίζει τα θέματα και τα προβλήματα πολύ καλά και υποσχέθηκε μια διαφορετική και υπεύθυνη πορεία για τον Όμιλο που θα παίρνει σοβαρά υπ όψη του τις συνθήκες εργασίας, το περιβάλλον και την κοινωνία.
ΕΙΔΩΜΕΝ.




Δεν υπάρχουν σχόλια: