Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

50 χρόνια Σύλλογος Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή λύρα» | 10 και 11 Δεκεμβρίου δύο επετειακές εκδηλώσεις


Ο Σύλλογος Ποντίων Χαϊδαρίου «Ποντιακή λύρα» διοργανώνει διήμερες επετειακές πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή του, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 19:00, εκδήλωση με τίτλο «Φωνές Χριστουγέννων»: Συναυλία αγάπης με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Συμμετέχουν οι χορωδίες Cantabile και Cantabile Junior του Δημοτικού Ωδείου Ζωγράφου, και η ορχήστρα Mobile. Τη συναυλία διευθύνει ο Θεόδωρος Ορφανίδης, και τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών», στο Χαϊδάρι.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00, χαιρετισμοί από την πρόεδρο του Συλλόγου Γεωργία Ερμίδου και τον δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο. Θα ακολουθήσει οπτικοακουστικό οδοιπορικό με μνήμες από την ίδρυση του Συλλόγου και τιμητικές διακρίσεις. Το χορευτικό της «Ποντιακής λύρας» θα παρουσιάσει ποντιακούς χορούς με τον Ηλία Υφαντίδη στη λύρα και τον Παναγιώτη Κοπαλίδη στο νταούλι, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί κέρασμα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Άννα Καλαϊτζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: