Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

16 -22 Σεπτεμβρίου: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας/ European Moblity Week


Με κεντρικό σύνθημα "Travel Smarter - Live Better" (Ταξίδεψε εξυπνότερα - Ζήσε καλύτερα) ανοίξει την Πέμπτη 16/9 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Την εβδομάδα αυτή προβάλλεται η αξία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, σε αντίθεση με την κυκλοφορία των Ι.Χ., τα δικαιώματα των πεζών, των ΑΜΕΑ και των ποδηλατών, η οδική ασφάλεια.
Στη χώρα μας ελάχιστα γίνονται για την προβολή των θεμάτων αυτών... Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου υιοθετεί το Ευρωπαϊκό κεντρικό σύνθημα και το εξειδικεύει στην περιοχή: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ - ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΜΕΣΑ.

Από το blog μας εδώ, έχουμε ξεκινήσει τις σχετικές αναρτήσεις και επιπρόσθετα:
1. - Στείλαμε επιστολή στο ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, με κοινοποίηση στου δήμους της Δυτικής Αθήνας.
2. - Προγραμματίζουμε την προβολή του ντοκιμαντέρ του Μανώλη Ανδριωτάκη "Προσοχή: Φονικές πινακίδες" (Τρίτη 21/9/2010, 8:00 μ.μ., Καραϊσκάκη 101, Πολυχώρος Νεολαίας)
3. - Διοργανώνουμε ποδηλατοδρομία την Κυριακή το πρωί 26/9/2010 από την Αφαία Σκαραμαγκά - Ποικίλο Όρος - Δαφνί - Λ.Αθηνών - Παλατάκι - Καραϊσκάκη - Κολοκοτρώνη - Θερμοπυλών - Ιερά Οδός.
4 - Προγραμματίζουμε Μουσική Συναυλία μετά το τέλος της ποδηλατοδρομίας στο παρκάκι, απέναντι από το στάση Χαϊδάρι (λίγο παραπάνω από το Δημαρχείο Αιγάλεω)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Aναλυτικότερα για την προβολή της ταινίας και την ποδηλατοδρομία σε επόμενες αναρτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: