Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014: "Βιωματικό εργαστήριο δημιουργικής γραφής" | Διοργάνωση ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18.15-20.30 μ.μ, θα πραγματοποιηθεί από τον ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ βιωματικό εργαστήριο δημιουργικής γραφής σε αίθουσα του 2ου Γυμνασίου Χαϊδαρίου (Αναγεννήσεως και Επαύλεως).
Το εργαστήριο υλοποιείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Grundtvig- Senior  “SAVIC” και θα συντονίσει η Ελένη Σβορώνου, υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης WWF Ελλάς και Συγγραφέας νεανικής λογοτεχνίας.
 Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να ανιχνεύσει και να ενθαρρύνει την επιθυμία για συγγραφή.
Απευθύνεται σε όσους συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Savic αλλά και σε όποια μέλη του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ θέλουν να απολαύσουν τη χαρά της δημιουργίας γράφοντας μια δική τους ιστορία με θέμα κάποια δική τους εθελοντική δράση, που έχουν βιώσει ή βιώνουν σήμερα. Μπορεί να συμμετέχουν και άτομα που δεν είναι μέλη του ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, αν υπάρξουν κενές θέσεις .
Οργανώνουμε αυτή τη δράση με την πεποίθηση ότι όλοι μπορούν να γράψουν, αρκεί να το θέλουν πραγματικά.
Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με κάποιες  τεχνικές αναπτύσσοντας στη συνέχεια το δικό τους προσωπικό ύφος γραφής.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο email  sodimitriou@yahoo.gr   ή τηλεφωνικά στο 6973302886 μέχρι 24 Ιανουαρίου 2014. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: