Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Απονομή βραβείων στους μαθητές που συμμετείχαν στο μαθηματικό διαγωνισμό International Maths Contest "Geller David

Την Τρίτη, 29.5.2018 έγινε η απονομή βραβείων στους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αιγάλεω που συμμετείχαν στο διεθνή μαθηματικό διαγωνισμό στη Ρουμανία.Την απονομή βραβείων έκανε η πρόεδρος του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ Σοφία Δημητρίου Ψαρρού μετά από πρόσκληση του σχολείου.
Επίσης έγινε απονομή των επαίνων για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό των Nature Friends Greece "Εγώ και η πόλη μου".

O OIKO.ΠΟΛΙ.Σ συγχαίρει τους μαθητές  και ευχαριστεί τους εκπαιδευτικούς που οργάνωσαν την επίσκεψη στη Ρουμανία.Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ για 2η χρονιά στήριξε αυτό τον Διεθνή διαγωνισμό (International Maths Contest "Geller David" ).







To 2017 προώθησε τη δράση σε σχολεία της Γ΄ Αθήνας και συμμετείχαν ονλινε 29 μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω. Το 2018, δέκα μαθητές με τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελισάβετ Χρηστίδου , τον καθηγητή Ανδρέα Χατζημηνά και την πρόεδρο του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ Σ. Δημητρίου ταξίδεψαν στη Ρουμανία και οι μαθητές συμμετείχαν στο διαγωνισμό στο Reighin.To 70% των μαθητών βραβεύτηκαν και το 30% έφερε πολύ καλές επιδόσεις.

Συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους, εδόθηκαν από όλους τους οργανωτές. Ευχαριστούμε πολύ την εκπαιδευτικό Oana Sav Gabor για όλη τη βοήθειά της και όλη την οργάνωση.
Ευχαριστούμε το 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω και τον εκπαιδευτικό Ανδρέα Χατζημηνά για τη συνεργασία τους και υποσχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά να επανέλθουμε με νέες καινοτόμες δράσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: