Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Τα ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ…άκια «λύσσαξαν» στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου.




(Φωτογραφίες: Μαρία Μπουρδάκη)
Η προσέλευση την Κυριακή, στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ., ήταν μεγάλη και ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες. Κατασκευές, ζωγραφική, επιστολές, ζαχαροπλαστική και παιχνίδι… με κέφι, φαντασία και πολύ δουλειά.
Οι κυρίες Ιωάννα, Μαρία, Φρίντα και η παρέα τους προετοίμασαν τη γιορτή και περάσαμε παιδιά και μεγάλοι πολύ καλά. Το παζάρι μας πήγε επίσης αρκετά καλά και ο θεσμός «το βιβλίο μου αλλάζει χέρια» φαίνεται ότι θα έχει προοπτική.
Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν με οποιοδήποτε τρόπο, τους εκπαιδευτικούς του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου, τις κυρίες που οργάνωσαν τη γιορτή, τους φίλους που μας βοήθησαν να διοργανώσουμε το παζάρι, τους γονείς και τα παιδιά που μας έκαναν παρέα.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. στηρίζει και ενθαρρύνει πρωτοβουλίες μελών και φίλων του. Ιδέες και κέφι έχουμε και κυρίως ανθρώπους που συνεργαζόμαστε με αγάπη, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοεκτίμηση.
Συνεχίζουμε… Το 2009 θα είναι ακόμα ένας δημιουργικός χρόνος για τα μέλη και τους φίλους του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. το πρόγραμμα με οικολογικές και πολιτιστικές παρεμβάσεις που ψηφίσαμε στην πρόσφατη Γενική μας Συνέλευση είναι ο μπούσουλας στη δράση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: