Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα Κυριακάτικα στη ΛΑΡΚΟ - Φτάνει πια..../ και στον Ασπρόπυργο θαμένος για δύο μέρες μετανάστης/ και 3ο στη Νέα Αγχίαλο...


[ΛΑΡΚΟ: Φωτογραφία αρχείου]
Θανατηφόρο ατύχημα στη ΛΑΡΚΟ, την Κυριακή 2 Αυγούστου. Ένας 36χρονος εργαζόμενος, πατέρας τεσσάρων παιδιών,νεκρός και τρεις τραυματίες.
Κλικάρετε εδώ για να δείτε την είδηση από το ΑΠΕ.
Άλλα ατυχήματα στη ΛΑΡΚΟ:
1) 13 Μαρτίου 2001, ο 26χρονος εργάτης Γιώργος Βούλης έπεσε από την καμινάδα ύψους 40 μέτρων και σκοτώθηκε.
2)19 Φεβρουαρίου 2003, σκοτώθηκε ο 32χρονος εργάτης Δημήτρης Μπέρδος. Στη διάρκεια ενός έτους είχαν σκοτωθεί τέσσερις εργάτες στη ΛΑΡΚΟ. Κλικάρετε εδώ για να δείτε το ρεπορτάζ από τον ΡΙΖΟΣΠΆΣΤΗ.
Κλικάρετε εδώ για να ακούσετε τη συνέντευξη στο TVXS του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λαμίας για το πρόσφατο θανατηφόρο ατύχημα.
------------------------------------
Τη Δευτέρα 3/4/09 βρέθηκε νεκρός ο 46χρόνος ματανάστης από τον Μπάγκλαντες που τον αναζητούσε η οικογένειά του από το Σάββατο. Ο Γκούλαφ Μίαχ εργαζόταν στην «Γενική Ανακυκλώσεως Κτηματική Ξενοδοχειακή ΑΕ» στον Ασπρόπυργο και βρέθηκε καταπλακωμένος » κάτω από τόνους πεπιεσμένου ανακυκλώσιμου χαρτιού!
---------------------
Και τρίτο θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Νέα Αγχίαλο (Βόλος). [Από το TVXS:Ο 67χρονος νυχτοφύλακας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», τραυματίστηκε θανάσιμα όταν, στην προσπάθειά του να κλείσει τη σιδερένια εξώπορτα της εισόδου του εργοστασίου, αυτή έπεσε και τον καταπλάκωσε. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα.]
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: