Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Τρεις ερωτήσεις στη Βουλή για τη Δυτική Αθήνα: α) Λίμνη Κουμουνδούρου β) Ποικίλο Όρος γ)Τοξικά απόβλητα στον ΧΥΤΑ (Φυλή)


---------------

[Φωτογραφία από το Planet Earth in danger]
Α) Για τη Λίμνη Κουμουνδούρου οι βουλευτές κ.κ. Παπαδημούλης και Λεβέντης (ΣΥΡΙΖΑ) αφού παρουσιάζουν την ιστορική και ορνιθολογική αξία της Λίμνης θέτουν ερωτήματα για την επισκεψιμότητα. Για το ίδιο θέμα είχε καταθέσει ερώτημα στην προηγούμενη βουλή ο κ.Βασίλης Οικονόμου (Βουλευτής Αττικής του ΠΑΣΟΚ). H ερώτηση βασίστηκε σε καταγγελία του «ΟΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου».
Περισσότερα για τη Λίμνη Κουμουνδούρου στο blog της Διαρκούς Κίνησης.
-----------------

[Μέλη του Όμιλου για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό στην Πετρούπολη "Το Ποικίλο" σε δενδροφύτευση που οργάνωσαν οι ίδιοι στο βουνό - Φωτογραφία από τα Νέα της Πετρούπολης]_
Β) Ο κ.Φώτης Κουβέλης (ΣΥΡΙΖΑ)επαναφέρει και στην παρούσα βουλή το ερώτημα το θέμα της δενδροφύτευσης του Ποικίλου Όρους. Τα στοιχεία που αναφέρει ο ΑΣΔΑ ότι έχει δενδροφυτεύσει 7.500 στρέμματα αμφισβητούνται από τη «δ.κ.Πολίτες σε δράση». Περιμένουμε την απάντηση…
-----------

[Φωτογραφία από το Διαδύκτιο]
Γ) Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΣΑ κ.Γρηγόρης Ψαριανός ρωτάει τα αρμόδια υπουργεία, με αφορμή την προσπάθεια να πεταχτούν 20 τόνοι τοξικά απόβλητα που μετέφερε απορριμματοφόρο του Δήμου Ασπροπύργου (30/10/09) στον ΧΥΤΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τα θέματα αυτά υπάρχουν παλαιότερες αναρτήσεις στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια: