Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Να ανοίξει ΤΩΡΑ ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος ΚΑΤΕΡΙΝΑ


[Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος ΚΑΤΕΡΙΝΑ παραμένει κλειστός, 3/7/2011. Σύμφωνα με το Δήμο Χαϊδαρίου θα έπρεπε να έχει ανοίξει πριν από έναν μήνα!!! ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ]

Στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Χαϊδαρίου διαβάζουμε:
Κινηματογράφος "ΚΑΤΕΡΙΝΑ"
Στην οδό Δαβάκη αριθμός 18 λειτουργεί ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος ΚΑΤΕΡΙΝΑ, με επιλεγμένο πρόγραμμα και ειδικά κινηματογραφικά αφιερώματα.
Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ λειτουργεί από τις αρχές Ιουνίου μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.
Το προσεκτικά διαλεγμένο κινηματογραφικό πρόγραμμα σε συνδυασμό με τον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο δημιουργούν ελκυστικές συνθήκες για το κοινό.

Σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο καθιερώθηκαν ειδικά κινηματογραφικά αφιερώματα με ελεύθερη είσοδο, που δίνουν τη δυνατότητα γνωριμίας με τον Κινηματογράφο σε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας συνδυάζοντας την αναψυχή με τον πολιτισμό.
(Δείτε ΕΔΩ)
-----------
ΖΗΤΑΜΕ να λειτουργήσει ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος ΚΑΤΕΡΙΝΑ άμεσα. Ο χώρος μπορεί να έχει νοικιαστεί από ιδιώτη αλλά με συγκεκριμένη χρήση, να λειτουργεί ως θερινός κινηματογράφος και όχι να παραμένει κλειστός.
Μας στερούν την ψυχαγωγία, τη δροσιά, έναν ελεύθερο χώρο στη καρδιά της πόλης.
Δεν έχει το δικαίωμα κανένας επιχειρηματίας, κανένας Δήμος να έχει κλειστό έναν ελεύθερο Δημοτικό χώρο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μάθαμε ότι το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 4/7/2011 μετά από ερώτηση του Δ.Σ. κ.Μιχάλη Σελέκου (Λαϊκή Συσπείρωση). Η απάντηση είναι ότι ο επιχειρηματίας που έχει νοικιάσει την ΚΑΤΕΡΙΝΑ δεν έχει πληρώσει το ενοίκιο και πως ο Δήμος έχει προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες.
Ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. θεωρεί ότι ο θερινός κινηματογράφος πρέπει να λειτουργήσει με άλλο τρόπο και θα επανέλθει με συγκεκριμένη πρόταση.


[Από τα εγκαίνια του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου ΚΑΤΕΡΙΝΑ το καλοκαίρι του 1996. Είναι κρίμα αυτός ο ζωντανός, δροσερός δημοτικός χώρος να παραμένει κλειστός]

Ακούμε τα ΘΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΙΝΕΜΑ από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη ΕΔΩ

Δείτε και ΕΔΩ ένα σημαντικό ρεπορτάζ από το Χαϊδάρι SOS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: