Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

TA NEA:" Και ο Γιάννης Μίχας κατηγορούμενος για τα υποβρύχια"/ Για μια ακόμα φορά οι Ελεύθεροι Ρεπόρτερ προέβλεψαν σωστά!!!

[Φωτ. από το διαδίκτυο]

Την 1η Αυγούστου, ακριβώς πριν από δύο μήνες, στην ανάρτηση του xpolis [Der Dicke/ "Χοντρά" "Λαυράκια" στο Σκαραμαγκά/ Οι "Ελεύθεροι ρεπόρτερ" επιβεβαιώνονται] για τον "χοντρό", δηλαδή για τον κ.Εμμανουήλ, το διευθυντή των Ναυπηγείων (ΕΔΩ)
γράφαμε ότι: "Η ανάρτηση για το "χοντρό" αφιερώνεται στον κ.Πάγκαλο....
Α! ο κ.Βενιζέλος κάτι παραπάνω θα ξέρει... Ίσως και η κα Κατσέλη.... Ίσως και ο κ.Μίχας, πρόεδρος του ΕΦΕΤ σήμερα, πρώην Νομάρχης, πρώην συνδικαλιστής στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (Γραμματέας του Σωματείου "Τρίαινα"), στενός φίλος του κ.Κοντάκη (πρόεδρος στην Τρίαινα)...
Α! και ο κ.Παμπούκης, ίσως κάτι να γνωρίζει και αυτός.... "


Και έρχεται η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ δύο μήνες αργότερα να γράφει "Και ο Γιάννης Μίχας κατηγορούμενος για τα υποβρύχια", θα μας πείτε "άλλο κατηγορούμενος άλλο ένοχος" και θα συμφωνήσουμε γενικά. Αλλά αδέλφια αυτοί που έκαναν κουμάντο στα ναυπηγεία ήταν οι Κοντάκης, Μίχας, Μαρκάτος (συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ στα ναυπηγεία). Σύμφωνα με τους Ελεύθερους Ρεπόρτερ "καμία συμφωνία δεν θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των συνδικαλιστών..."

Διαβάστε ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ.

Ο λόγος που ασχολούμαστε συχνά με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά είναι γιατί ανήκουν διοικητικά στο Δήμο Χαϊδαρίου και ο Δήμος έχει συμφέρον να παρακολουθεί και να διεκδικεί τα 120+100 στρέμματα της μπαζωμένης θάλασσας που δεν χρησιμοποιούνται για ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: