Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 Μουσική εκδήλωση του ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ με θέμα: «Πολυτεχνείο- 43 χρόνια μετά θυμάμαι τους φίλους μου…… Η λευτεριά και η Δημοκρατία είναι ακριβές»


Τη Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 ο ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ διοργάνωσε  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου εκδήλωση με θέμα την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Το  μουσικό σχήμα:  «Πορεία Δυτικά» παρουσίασε ένα πλούσιο μουσικό αφιέρωμα με γνωστές μελωδίες πλαισιωμένο με αφηγήσεις και ανάγνωση ποιημάτων με θέμα το Πολυτεχνείο.  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο επικεφαλής των Πολιτών σε δράση Θοδωρής Σπηλιόπουλος , η δημοτική σύμβουλος Αγγελική Γκανά-Ρηγάκη με το "Όραμα Δημιουργίας" και πλήθος εκπαιδευτικών, πολιτών και αγαπημένων φίλων. 
Οι συντελεστές της εκδήλωσης, Νίκος Καρούνης-Γκαρός, Δημήτρης Κυρκιλής, Διαμαντής Μαγουλάς, Τασούλα Παπαπαύλου, Ελένη Ρουμαντζά-Συριανού, Νίκη Κακιοπούλου, Ελένη Φυσίκα, Γιώργος Μαζαράκης, Γιάννης Θεοδωράκης, Κώστας Κορδολέμης, Δημήτρης Κουτρουμπής, Δημήτρης Αλεξάκης  , Βούλα Σοφού , Θοδωρής Ορεινός δημιούργησαν ένα κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: